Foto: autorka
Okenní
4. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
6.4.2020 09:34
Hezká a veselá báseň, okna myji docela ráda. Věruško, děkuji, umíš pobavit, když to všichni potřebujeme!
Soňa Prachfeldová
5.4.2020 17:28
***** Terapii okenní nemusím, ale snažím se, vyčistila jsem 6 oken a byla jsem presťastna. Znala jsem jednu paní a ta všechny domácí práce vykonávala s nadšením. K tomu jsem nedospěla.
Alena Tollarová
4.4.2020 21:38
Moje maminka velká dvojitá třídílná okna myla často. Ale vlastně oči jí přitom asi nesvítily. Dodatečně si uvědomuji, že spíš takto řešila životní situaci.
Martina Růžičková
4.4.2020 20:43
Netušila jsem, že o mytí oken lze napsat báseň! A navíc tak vtipnou :-)
Věra Ježková
4.4.2020 14:17
Moc vám děkuji. :-) Dlouho jsem váhala, jestli mám s básničkou vyrukovat. Teď jsem to udělala hlavně díky Aničce P., která si přála více poezie, u které se člověk zasměje. Zuzko, jak víš, nejsem moc velká srandistka, ale takovéhle „blbosti“ mě napadají a tvořím je celkem snadno. Na rozdíl od lyriky. Jitko, mám svoji „ranou tvorbu“ v deskách nazvaných Podíl (posbíraná díla). Irčo, ráda bych to zkusila. Ale moc toho o tobě nevím, nemám, z čeho vyjít. Mimochodem, kolegyně se jmenovala Irena. Ivanko, ty ráda žehlíš? Já ne. Možná je to nápad, ale nic neslibuju. :-)
Zdenka Soukupová
4.4.2020 13:58
Věro, doufám, že takovou vtipnou básničku kolegyně ocenila a že si ji při každém mytí oken přeříká. Je fakt moc hezká, na mě bohužel moc nepasuje.
Anna Potůčková
4.4.2020 11:43
Věrko básnička s vtipem! O zcela běžné domácí práci, kterou ne všichni máme rádi!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA