Ilustrační foto :pixabay. com
Nezapomenutelná dovolená
5. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
7.4.2020 12:30
Marie, to je opravdu nezapomenutelné. Škoda, že jste nám neukázala i pár fotek, píšete, že jste fotila.
Eva Mužíková
6.4.2020 18:49
V těch horách bych se asi také bála a zkazilo by mi to zážitek. Jinak to byla asi úžasná dovolená.
Jana Hošková
5.4.2020 17:34
Moc zajímavý článek ! Taky bych chtěla vidět jezero Titicaca, kdoví, co se skrývá na jeho dně... A Věro J., ta německá písnička by mne teda zajímala :-))
Jarmila Komberec Jakubcová
5.4.2020 17:29
Krásný článek který mi moc potěšil. Projela jsem Jižní Ameriku od Brazilie po Peru, Mexiko a Venezuelu. Mám na tyto země nádherné vzpomínky. Zkusím také něco napsat z zážitcích z cest. Nejvíc mi oslovilo Peru a jeho historie.
Věra Ježková
5.4.2020 14:45
Zajímavá zkušenost. O jezeru Titicaca umím jednu německou košilatou písničku. :-)
Alena Vávrová
5.4.2020 14:24
Maruško, tak to byla paráda. Můj zeťák byl před lety na soukr. expedici ve Venezuele a letos v Ekvádoru. Taky má zážitky na celý život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA