Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
4.4.2020 17:19
Aničko, díky za krásné fotky z míst které neznám. Jsem ráda, že jsem je díky tobě navštívila.
Jan Zelenka
3.4.2020 22:32
Krásně fotky. Z nich znám pouze Slavonice, které jsou nádherné.
Jana Šenbergerová
3.4.2020 20:00
V těchto končinách jsme kupodivu také dávno trávili s dětmi dovolenou v maringotce v Nové Bystřici u rybníka blízko trati. Bylo to o prázdninách a bylo chladné a deštivé počasí. Vyjeli jsme odtamtud k Landštejnu. V paměti mám docela stisňující pocit cestou mezi lesy, připadalo mi to, jako bychom jeli na konec světa. V hlavě mi uvízla zmínka o hradním záchodu ...
Marie Měchurová
3.4.2020 16:14
Aničko, Českou Kanadu miluju - je tam klid a krásná příroda. Tím vláčkem jsme taky jeli a vystoupili jsme někde u Járy Cimrmana, který tam měl sochu. Bydleli jsme nedaleko Slavonic, jeden pán tam měl sbírku samorostů - byl i v TV. Od té doby je taky sbírám a přitloukám na dřevěnou šopu. Děkuju za zavzpomínání. Moc hezké fotky !!
Zdenka Soukupová
3.4.2020 13:20
Zajímavé téma, jen okna. Ale jsou všechna krásná.
Naděžda Špásová
3.4.2020 13:09
Tuhle oblast moc neznáme. Fotky jsou super, jako vždycky. :-)
Martina Růžičková
3.4.2020 12:17
Bezvadná fotoreportáž. Takové fotky mám moc ráda. A navíc Landštejn! Léta jsme pod něj jezdili na na rekreace v létě i v zimě. Česká Kanada je krásný kus naší země.
Eliška Murasová
3.4.2020 11:04
Aničko, vzpomněla si díky Tobě na Slavonice, moc pěkné městečko, taky Rudolec jsme viděli na naši dávné dovolené na kolech. Bezvadné fotky a ten vláček...
Eva Mužíková
3.4.2020 09:12
Netradiční a opravdu zajímavé. Tím vláčkem bych se ráda svezla.
Dana Puchalská
3.4.2020 09:11
Musela to být opravdu hezká dovolená. A fotky.... Jsou zajímavé a článek si zaslouží víc hvězdiček, než jsem mu dala. :-) :-)
Načíst starší příspěvky