Splněný sen aneb Pět dní na Islandu
Foto: autorka

Splněný sen aneb Pět dní na Islandu

3. 4. 2020

Do své padesátky jsem se do zahraničí skoro nedostala. Jen jako dítě s rodiči jednou k Balatonu a jednou do Bulharska. S manželem a dětmi jsme pak dovolené a výlety trávili po Čechách a Moravě. Pak byly najednou děti dospělé a zaopatřené, a my se s manželem rozhodli, poznat alespoň kousek Evropy.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Paní Tollarová, paní Hošková, vám také díky. Jsem ráda, že článek zaujal.
Jana Hošková
Nádherné fotky ! Ne že by mne nezajímal Island, ale dávám přednost teplu, takže jsem si vaše fotky strašně ráda prohlédla a přečetla i zajímavý článek. :-))
Alena Tollarová
Ani se nesnažím přečíst nahlas názvy, ale to vlastně ani nevadí. Nic to nemění na tom, že Island je určitě nádherný a neopakovatelný a ráda jsem se tam podívala prostřednictvím krásných fotografií.
Martina Růžičková
Moc vám všem děkuji za zanechané komentáře. Island je opravdu nádherná země a já jsem šťastná, že jsem ho mohla navštívit.
Eva Mužíková
Martino, splnil se Vám sen a Vy jste se o něj s námi podělila. Musely to být nádherné zážitky.
Jana Mesarčová
Diky, opet jsem se ujistila, ze tuto zem bych si měla též odskrtnout. Tak jdu šetřit.
Marie Seitlová
Martino děkuji za krásný článek o úžasné zemi. Byla jsem tam před pár lety a moc se mi tam líbilo. Na fotkách poznávám místa, která jsem navštívila. Počasí jsme měli dobré, ale poslední 2 dny byl veliký vítr a na velryby jsme nemohli. Ráda na tuto dovolenou vzpomínám i na krásné koníky.
Jan Zelenka
Martino, máte jako vždy krásné fotky. Island je zvláštní krajina, až mystická, ale já mám raději teplo, jižní moře a zelenou krajinu. Ale váš popis je lákavý.
Irena Mertová
Docela jiný svět, hezké fotky...
Eliška Murasová
To byl jistě veliký zážitek vidět Island. Moc krásné a zajímavé fotky, obzvlášť z laguny Jokulsarlon. To byl sen mého muže, ale nedošlo na to.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%