Foto: autorka
Splněný sen aneb Pět dní na Islandu
3. 4. 2020Do své padesátky jsem se do zahraničí skoro nedostala. Jen jako dítě s rodiči jednou k Balatonu a jednou do Bulharska. S manželem a dětmi jsme pak dovolené a výlety trávili po Čechách a Moravě. Pak byly najednou děti dospělé a zaopatřené, a my se s manželem rozhodli, poznat alespoň kousek Evropy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
14.4.2020 10:45
Paní Tollarová, paní Hošková, vám také díky. Jsem ráda, že článek zaujal.
Jana Hošková
6.4.2020 11:47
Nádherné fotky ! Ne že by mne nezajímal Island, ale dávám přednost teplu, takže jsem si vaše fotky strašně ráda prohlédla a přečetla i zajímavý článek. :-))
Alena Tollarová
4.4.2020 21:31
Ani se nesnažím přečíst nahlas názvy, ale to vlastně ani nevadí. Nic to nemění na tom, že Island je určitě nádherný a neopakovatelný a ráda jsem se tam podívala prostřednictvím krásných fotografií.
Martina Růžičková
4.4.2020 20:16
Moc vám všem děkuji za zanechané komentáře. Island je opravdu nádherná země a já jsem šťastná, že jsem ho mohla navštívit.
Eva Mužíková
4.4.2020 20:08
Martino, splnil se Vám sen a Vy jste se o něj s námi podělila. Musely to být nádherné zážitky.
Jana Mesarčová
4.4.2020 19:57
Diky, opet jsem se ujistila, ze tuto zem bych si měla též odskrtnout. Tak jdu šetřit.
Marie Seitlová
4.4.2020 17:14
Martino děkuji za krásný článek o úžasné zemi. Byla jsem tam před pár lety a moc se mi tam líbilo. Na fotkách poznávám místa, která jsem navštívila. Počasí jsme měli dobré, ale poslední 2 dny byl veliký vítr a na velryby jsme nemohli. Ráda na tuto dovolenou vzpomínám i na krásné koníky.
Jan Zelenka
3.4.2020 22:17
Martino, máte jako vždy krásné fotky. Island je zvláštní krajina, až mystická, ale já mám raději teplo, jižní moře a zelenou krajinu. Ale váš popis je lákavý.
Eliška Murasová
3.4.2020 16:02
To byl jistě veliký zážitek vidět Island. Moc krásné a zajímavé fotky, obzvlášť z laguny Jokulsarlon. To byl sen mého muže, ale nedošlo na to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA