Foto: autorka
Detaily, které mě baví - 2.
2. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
3.4.2020 22:40
Máte moc pěkné fotky. Při studiu historie mne nejvíce zaujala architektura. Vypovídá pochopitelně o své době. A o tehdejším estetickém cítění. Dnešní moderní architektura mi nic neříká. jsem kořeny někde jinde.
Jitka Hašková
3.4.2020 19:04
Překrásné. Děkuji. Také se ráda dívám ozdoby na fasádách starých domů v Praze i jinde, ale nikdy jsem se nevěnovala tomu, abych je nějak systematicky fotila.
Marie Bartošová
3.4.2020 14:24
Perfektní! Nejen proto, že je to ,,můj šálek čaje", ale líbí se mi i fotky i popisky.
Alena Tollarová
2.4.2020 21:33
Naši předci si dovedli se svými příbytky vyhrát. Co zbyde po naší generaci? Ano, krásné detaily mě baví :)
Elena Valeriánová
2.4.2020 21:17
Nemám moc příležitostí chodit pražskými ulicemi, když jsem tam byla předloni na vánočním setkání íčka, tak následující den jsem se sama toulala a fascinovaly mě právě domovní znamení a různé ozdůbky. Vy máte navíc tu výhodu, že Prahu znáte. Děkuji, ráda jsem se dívala vaším pohledem.
Martina Růžičková
2.4.2020 20:21
Moc vám všem děkuji. Mám radost, že se nás více dívá vzhůru na díla mistrů štukatérů :-).
Vladislava Dejmková
2.4.2020 17:12
Mám ráda architekturu. Vždycky, když něco takového vidím, přemýšlím o tom, kdo si takto nechal vyzdobit dům a proč. Někdy se to dá odhadnout, ale často ne. Někdy to mohla být módní záležitost, touha odlišit se, potřeba vyjádřit se... Kdo ví? Ale je to krásné.
Dana Novotná
2.4.2020 14:49
Tak to jste můj člověk. Taky chodím s hlavou vzhůru. A je spousta takových domů po celé republice. Třeba Olomouc- krása, ale třeba i jiná města. Stačí se jen dívat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA