Nezapomenutelná dovolená aneb Dnes už mi to připadá jen jako sen
Foto: archiv autorky - na Kavkaze, přílohy - pohlednice

Nezapomenutelná dovolená aneb Dnes už mi to připadá jen jako sen

1. 4. 2020
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Stejně, tak jako balkánské státy držel pohromadě svou autoritou Tito, sovětské státy držela silou centrální vláda a komunistická strana. Jakmile Sovětský svaz padl, státy se do sebe pustily. Byl to skutečně kolos na hliněných nohou. Ale jak to líčíte, Zuzko, musel to být krásný kraj.
Elena Valeriánová
Krásná i když smutné laděná vzpomínka. Je vidět, že i po tolika letech tě to bere za srdíčko.
Marie Seitlová
Pěkně jsi zavzpomínala na krásnou dovolenou v Gruzii.
Alena Tollarová
Zuzka a dlouhé vlasy :) Hezké povídání a když si představím, že by tenkrát už byly ty možnosti co se týče digitálních fotáků, to by byla dokumentace překrásné, pro nás téměř neznámé krajiny.
Eva Mužíková
Hezké vzpomínání, hezká krajina, hezká mladá holka:))))
Hana Šimková
Ano, asi na hodně dlouho si asi dovolené můžeme jenom zdát. Ale máš na co vzpomínat a moc ti to sluší.
Jana Hošková
Hezký článek, Zuzko... Kolchida a výprava za zlatým rounem - ráda bych to tam viděla ! Taky jsem měla letitou "dopisovací" přítelkyni, a sice z Alma-Aty. Cvičila jsem se v ruštině. Ve škole jsme tenkrát dostali adresy a já musela zkoumat, kde Alma-Ata (Otec jablek) vůbec je. Příroda tam je sice krásná, ale žít bych tam rozhodně nechtěla, a to kvůli jinému způsobu života i jiným zvykům (jeden jste popsala).
Naděžda Špásová
Teda, Zuzko, tobě ty dlouhé vlasy slušely. Koukáme na Zoomu na jeden dokument o vlakovém putování a zrovna tuhle zcestoval po Gruzii a okolních zemích. Baku vypadá jako Dubaj, je to bohaté město. Hezké vzpomínky. :-)
Věra Ježková
Zuzko, díky. Kdysi dávno byla v těch místech maminka – vím, že se jí tam velmi líbilo. Moc ti to sluší. :-)
Dana Puchalská
Zuzano, při čtení jsem si vzpomněla na mojí bohužel loni zesnulou přítelkyni. Ta byla někdy okolo roku 1979 také na dovolené v Gruzii. Vzpomínala na omamnou vůni magnólií a vynikající čaj, který tam ochutnala. A Ivana má pravdu. Seklo Ti to tam.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%