Foto: autorka
Nejzazší vzpomínka - neobvyklý pád
30. 3. 2020Z raného dětství mi uvízla v paměti příhoda z doby, kdy mi bylo okolo čtyři a půl roku a sestře o rok více. Stalo se to někdy v květnu, takže ani ona ještě do školy nechodila. Děj se vyvíjel hodně dramaticky, ale protože vše skončilo šťastně, ráda se o tuto vzpomínku podělím i s vámi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
4.4.2020 21:49
Eliško díky. Taky Tě zdravím a vzpomínám na bezvadnou chvilku v Ostravě.
Eliška Murasová
1.4.2020 21:45
Kouzelnéné vyprávění, jak jsem Tě poznala, nezanechal ten pád absolutně žádné stopy. Zdravím Tebe i sestru.
Jaroslava Handlová
1.4.2020 15:19
Všem vám děkuji za přečtení článku a veselé a milé komentáře (i všechny ostatní).
Alena Tollarová
31.3.2020 19:13
Vy jste tedy byly dvojka. Kdyby byl každý tak padlý na hlavu jako Ty, byl by svět v pořádku :)
Marie Novotná
31.3.2020 19:04
Tak nevím, kdo byl větší,, lumpík". Hlavně, že jsi zůstala celá a zdravá.
Věra Ježková
31.3.2020 16:56
Jarko, ale jsi padlá dobře. Já jsem se jako malá skutálela z dřevěných točitých schodů u známých na venkově. Maminka říkala, že od té doby mám tu placatou část hlavy. No, nevím. :-)
Helenka Vambleki
31.3.2020 11:08
Konec dobrý, všechno dobré...a vítej v klubu, já jsem taky od malička a hned několikrát praštěná, protože jsem byla horší než kluk a taky pořád někam šplhala a pak z těch výšek padala :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA