Očekávání našich maminek leckdy zůstala nenaplněna. Foto: archiv autorky
Vzpomínka: čas zrození
29. 3. 2020Oslavy maminčiných sedmnáctin se projevily poměrně záhy. Hořkosladké poznání usmiřovalo litomyšlskou rodačku termínem porodu – prvního května. Vysnila si májové děťátko, symbol lásky, stvrzovaný polibky pod Máchovým pomníkem na pražském Petříně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
29.3.2020 22:42
Prochechtala jsem se celým článkem! Výborně napsané! Osmipérák vozil i mne!
Dana Puchalská
29.3.2020 21:59
Danielo, nebyla to náhodou porodnice na Štvanici? Tam jsem se narodila já i můj manžel.
Daniela Řeřichová
29.3.2020 14:14
Děkuji za laskavé komentáře. Pokud se mi v této rozrušené době podařilo u vás vyvolat úsměv na tváři, tak je to velké ocenění. A ještě doplním, že autorem fotografie je maminčin mladší bratr, tehdy jedenáctiletý. Přeji vám-nám všem dobré a hlavně ZDRAVÉ dny příští!
Alena Tollarová
29.3.2020 13:03
Škoda, že nemůžu dát dvacítku, nebo aspoň desítku, tak se mi vtipně napsaný příběh líbí. Já jsem se snažila udržet synka v teplíčku do 4. června, aby se narodil přesně rok po svatbě, ale nesouhlasil a vykoukl už 31. května. Ale zase jsme dostali přídavek na dítě už za květen :) Osmipérák, v tom se vozil můj manžel a tchyně na něj - ten osmipérák - pořád vzpomíná. Mého manžela, toho ještě pořád úkoluje :)
Dana Puchalská
29.3.2020 12:23
Díky za moc krásný a vtipný článek. V kočárku, co je na fotce jsem se vozila také.
Naděžda Špásová
29.3.2020 10:44
Danielo, máte zřejmě dar psaní po tatínkovi, je to moc hezky napsané. Já jsem to stihla, syn se narodil 1.5., lidi slavili a já rodila. (✷‿✷)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA