Foto: autorka
Příběh o dobrém člověku
28. 3. 2020V malé vsi v okolí Slaného se narodil chlapec. Už je to dávno, v první polovině minulého století. Měl ještě 3 sourozence, dva bratry a jednu sestru. Když mu bylo šest let, zemřela jim maminka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.3.2020 20:46
Sničko, tak to je opravdu nádherné vyznání. Také jsem netušila, že Pepa už přetočil osmdesátku. Tak hodně a hodně společně našlapaných kilometrů. Jsem ráda, že jsem jej mohla několikrát obejmout. Vzpomínám na to, jak jej v Hradci oslovila moje sestra, jako údajná spolužačka.. Úsměv..
Soňa Prachfeldová
28.3.2020 20:12
Pepa děkuje za gratulace a slova chvály, všechny zdraví a je mu hezky. V tento čas opustil načas svůj byt ve městě, prý na vesnici na zahradě je zapotřebí každá ruka :-) .
Alena Tollarová
28.3.2020 19:56
Vážně jednaosmdesát? To bych mu opravdu nehádala. Přeji mu do dalších let hodně zdraví i takových krásných dortů.
Věra Ježková
28.3.2020 19:43
Soni, moc ti to přeju. Moc vám to přeju. :-) Můj přítel bude v pondělí slavit/neslavit své 85. narozeniny beze mne. Zastaví se u něj, tak jako každý den několikrát, jen dcera, která bydlí v sousedním bytě. Ale má hodně známých a velkou rodinu, je tedy v dostatečném kontaktu s lidmi. Tak jsme si to nepředstavovali.
Naděžda Špásová
28.3.2020 17:30
Soni, asi v polovině mi došlo, že je to Pepa, moc ho od nás pozdravuj a k těm narozeninám vše nej a hlavně pevné zdraví. Moc hezky jsi to napsala. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA