Zachraň si, co můžeš
11. 11. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Vranovičová
8.5.2014 07:37
Přijde mi dost trapné, když se někdo zaregistruje na i60 a snaží se tu "podnikat" nabízením produktů nebo služeb, které nejsou pro starší osoby výhodné.
Iva Trčková
11.8.2013 21:29
Zkusím se zapojit do diskuse. Já osobně říkám investici do zlata ANO. Je otázka, kdo a kolik může pustit do tohoto obchodu. Všechno určitě ne. Ale část doporučuji také. Někteří investují do nemovitostí - ALE - s těmi jsou starosti - aby nechátraly, platit daně apod.... Do těch já už ne. Ukládat peníze? To není na jistotu. Někteří píší užívat si života. Souhlasím. Ale až dojdou finance na dno a nebude na užívání, může dojít k tomu, že nebude ani na nájem.... a pod mostem vzpomínat na krásné chvíle u moře nebo na horách..... No nevím.... Nějakou rezervičku by člověk měl přece jenom mít. Kdyby bylo nejhůř.... A zlato nikdy na nulu nepůjde - svou hodnotu neztratí. A současná situace s inflací mu hodně nahrává. Nemáte na zlatou cihlu? Můžete si ji kupovat po kousíčkách - prostým spořením jako třeba do stavebka. Tak to dělám já a jsem moooc spokojená. Každý se rozhoduje za sebe. A než bezmyšlenkovitě tento návrh odkopnete, doporučuji číst o investičním zlatě na netu. Kdo ho má, kolik a proč. Možná se budete divit :-) Přeji všem krásný den.
Jana Šenbergerová
23.5.2013 22:43
Pak je tu ještě otázka, proč bych zrovna já musela přežít? Miluji život, ale nelpím na něm. Ne za každou cenu...
K čemu bude přežití, když tu bude k nežití?
Zdenka Karumníková
19.5.2013 01:49
firma ( zahraniční) která toto provozuje, má super byznys..možná to ani nevíte...zakoupíte zlato a víte jaká je prodejní cena? Potěší mne když odpovíte...já to vím ,ale nechci Vám do toho " žvanit ". Nikdy bych to tohoto nešla. Toť jen můj názor, třeba mylný.
Sdělte prosím, za kolik jste nakoupil a za kolik můžete prodat. Zde je starší generace, která nezná MLM nechá se třeba " oblbnout" jako na předváděčkách"..to byste určitě nechtěl..očekávám Vaše vysvětlení a korektní odpověď... děkuji..sama dělám marketing, ale jen a pouze pro českého investora, kde vím, že se domluvím, ověřím identitu, s investorem osobně komunikuji..
Váš slogan , cituji " Když pluje loď do bouře, kapitán zavelí: "Připravte se každý jednotlivě a napište závěť". Když jde loď ke dnu, kapitán zavelí: "Zachraň se, kdo můžeš!"..proboha, kdo vám to vtloukl do hlavy ??? Zde jsme důchodci a ne investoři. Poraďte přivýdělek bez vkladů, na to všichni čekají.. ..já ho vím, ale nejsme zde inzerce .Odpovím pouze na dotaz.
Díky, že tu je diskuze...přeji všem úspěšné dny, týdny i roky.
Zdenka Karumníková
9.12.2012 00:21
Názor je to rozumný,ale !!! Krach ohlásí pekař,řezník, uzenář, dovozci...zlato vyměním za peníze,ale k čemu mi budou, když nebude zboží ? Peníze bych raději viděla v nemovitosti s pozemkem, neboť zde je bohatství. V boji o přežití si vždy dotyčný vypěstuje potraviny..je to dilema.
Marie Pudichová
2.12.2012 21:00
I kdybych na to měla, zlato ani jiné cennosti si nekoupím. Pokud mi zdraví bude sloužit a nějakou tu korunu budu ještě mít, investuji to do cestování a fotografování a příjemných setkání. Pak dokud mi bude paměť sloužit, se budu kochat vzpomínkami. Ty mi nikdo nevezme ani z nich nemusím platit daně.
Jindra Šiklová
28.11.2012 22:34
Asi též bouři nepřežiji jako paní Hana, protože také nemám za co si zlato koupit. A pokud přežiji, musím spoléhat pouze na bankovky z důchodu, který mi doufám vláda - stát nesebere. J.
Hana Šimková
23.11.2012 07:12
Nemám za co si to zlato koupit a tak mi zbývá se v tom moři utopit. Závět nenapíšu protože nemám co odkázat. Je to tedy vlastně jednoduché. Bouři nepřežiju.
Olga Štolbová
12.11.2012 07:44
Bohužel,záchranný pás nemám,své snubní prsteny
jsem před pár lety proměnila za dovolenou na Kanárech
a nelituju.O.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA