FOTO: archiv autora
Můj den v krizi s rituály
28. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
31.3.2020 20:12
Vtipně i poeticky popsaný den.
Snad tu bestii létající vzduchem zahubí teplé počasí, abychom zase mohli žít, jak jsme byli zvyklí, a scházet se s těmi, které máme rádi.
Soňa Prachfeldová
28.3.2020 22:54
Opakování je matkou moudrosti se říká. Jenže je zapotřebí také trochu sjet z vyjetých kolejí. Zase ne moc, abychom nebyli nemilé vykolejení. Tak vydržme a bude i vínko s přáteli .
Hana Rypáčková
28.3.2020 20:32
Můj kamarád je knihomol a docela si "lebení"...Samota mu nevadí. Mně vadí...
Anna Potůčková
28.3.2020 18:44
Ráda jsem si Jendo Tvůj článek přečetla. Myslím, že je moc dobře, že máš pejska, se kterým se musí párkrát za den jít ven. Hladím čubinku také !
Naděžda Špásová
28.3.2020 17:20
Jendo, nejdříve se vyjádřím k článku. V současné době to máme všichni nějak podobně. Jenom naši psi nás budí dříve. Tipla jsem si, že vaše společnost na fotce je dcera. :-) A ještě jsem chtěla poprosit, jmenuji se Naďa, takže na paní Špásovou zapomeňte, to pro příště. Díky a mějte se hezky. :-)
Eva Mužíková
28.3.2020 14:01
Jendo, hezké shrnutí Vašeho krizového dne. Je dobře, že Vás čubinka nutí k procházkám. Podrbejte jí za mne pod bradou. Bertice
Zuzana Pivcová
28.3.2020 09:20
Začala jsem, Jendo, dobře. Napřed jsem bez brýlí myslela, že je na fotce Věrka, a pak jsem o fence místo šeltie přečetla Moje malá šelma. Moc se mi Vaše vyprávění líbí. Máte v sobě hodně vitality, tak ať se jí držíte a ona Vás. Myslím, že máte tolik věcí na práci, že by Vám mnozí mohli závidět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA