Úkol č. 7 - Kam až paměť dosáhne
Tak tohle jsem býval já, archiv autora

Úkol č. 7 - Kam až paměť dosáhne

25. 3. 2020
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Hezké vzpomínání. Nejvíce mě oslovil závěrečný působivý úryvek z Návratů.
Jan Zelenka
Děvčata, díky za návštěvu!
Eliška Murasová
Něčí vzpomínky vyvolávájí naše vzpomínky. A tak jsem si vybavila podobnou situaci, očkování ve sklepě, přistiženi sousedkou a následně výprask, který jsem brala jako velkou křivdu, nic zlého jsem neudělala.
Eva Mužíková
Jendo, jako by jste se tenkrát před lety díval u nás doma za stodolou, do naší dětské skrýše z borových větví. Ty tam na fůře přivezl tatínek a nám tak udělal velkou radost. Co se tam odehrávalo to je podobné jako u vás. Lékařské prohlídky jasně vedly.:)))
Soňa Prachfeldová
Hrátky nás provázejí životem od narození do smrti. Jsou veselé i smutné, tragické i komické, jako je život sám.
Anna Potůčková
Jo, vzpomínky nám nikdo nevezme a to je moc dobře! Moc hezké vzpomínání !
Helenka Vambleki
Ano, vzpomínejme, to jediné nám nikdo nemůže vzít. A pokud je nepředáme dál, odejdou s námi.
Zuzana Pivcová
To je moc hezké a ten citát o vzpomínkách jsme měly, jedna z nás, buď sestra nebo já, napsán od někoho v památníku. Samozřejmě, že tehdy pro nás jako pro děti to nemělo zdaleka takovou sílu vyjádření jako pro mě dnes. Máte plno hezkých vzpomínek a mimochodem, na té roztomilé fotce bych Vás tipla skoro na holčičku.
Věra Ježková
Jendo, víš, že mám tvé vzpomínání ráda. Čtené i vyprávěné. Teď se budu muset nějakou dobu spokojit jen s tím čteným. Je moc dobře, že máš spoustu hezkých vzpomínek. Vracej se k nim, když současnost příliš nepřeje hezkým zážitkům. Věřím, že zase bude líp. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%