Foto: autorka
Jídlo v nouzi aneb Co pro jiné snadné je, pro mě náročné
26. 3. 2020Většina z vás při pohledu na doprovodnou fotku mého pokrmu usoudí, že je to obyčejné rizoto. Ano, mohlo by být, protože úkol zněl, uvařit něco z domácích zásob, a k této "lahůdce" jsem skutečně nic zvenčí nepotřebovala. Psát ale recept na rizoto, to byste se mi vysmáli, i když asi víte, že valná kuchařka nejsem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.3.2020 16:19
Vypadá to dobře a nepochybně i bude. Asi bych doma měla skoro všechny ingredience, ale u mužských by mi to neprošlo. :-)
Naděžda Špásová
26.3.2020 15:33
Tak tohle opravdu není pro mně. Ale ostatním přeji dobrou chuť. (✷‿✷)
Zuzana Pivcová
26.3.2020 14:25
Věrko, to byla takřka výjimka, hlavně kvůli tomu úkolu. :-D A zázvor tam není nutný.
Eva Mužíková
26.3.2020 14:25
Asi by mi to Zuzko také chutnalo, ale kromě těch hořčičných semínek, oleje a rýže doma nic nemám.. Dobrou chuť všem, kdo to zkusí..
Věra Ježková
26.3.2020 13:46
Zuzko, polovinu ingrediencí doma nemám. Zázvor nemusím. Rizoto jím. Jsi dobrá, že ses vyhecovala k vaření. :-)
Marie Měchurová
26.3.2020 13:24
Věřím, že je takto připravené rizoto dobré. Nemám ale doma na jeho přípravu všechny suroviny. I tak děkuju za nápad - zítra bude rizoto se zeleným hráškem, mrkvičkou a troškou masa z polévky ….
Danka Rotyková
26.3.2020 12:38
Je to pro mě lákavé jídlo, ale musela bych experimentovat i s kořením. Jinak super.
Elena Valeriánová
26.3.2020 12:10
Tak to taky zkusím. S čočkou, fazolky mungo nemám a u nás se nekoupí. Díky za recept. Honza je dobrý strávník, dá si taky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA