Jídlo v nouzi aneb Co pro jiné snadné je, pro mě náročné
Foto: autorka

Jídlo v nouzi aneb Co pro jiné snadné je, pro mě náročné

26. 3. 2020

Většina z vás při pohledu na doprovodnou fotku mého pokrmu usoudí, že je to obyčejné rizoto. Ano, mohlo by být, protože úkol zněl, uvařit něco z domácích zásob, a k této "lahůdce" jsem skutečně nic zvenčí nepotřebovala. Psát ale recept na rizoto, to byste se mi vysmáli, i když asi víte, že valná kuchařka nejsem.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Vypadá to dobře a nepochybně i bude. Asi bych doma měla skoro všechny ingredience, ale u mužských by mi to neprošlo. :-)
Naděžda Špásová
Tak tohle opravdu není pro mně. Ale ostatním přeji dobrou chuť. (✷‿✷)
Zuzana Pivcová
Věrko, to byla takřka výjimka, hlavně kvůli tomu úkolu. :-D A zázvor tam není nutný.
Eva Mužíková
Asi by mi to Zuzko také chutnalo, ale kromě těch hořčičných semínek, oleje a rýže doma nic nemám.. Dobrou chuť všem, kdo to zkusí..
Věra Ježková
Zuzko, polovinu ingrediencí doma nemám. Zázvor nemusím. Rizoto jím. Jsi dobrá, že ses vyhecovala k vaření. :-)
Marie Měchurová
Věřím, že je takto připravené rizoto dobré. Nemám ale doma na jeho přípravu všechny suroviny. I tak děkuju za nápad - zítra bude rizoto se zeleným hráškem, mrkvičkou a troškou masa z polévky ….
Svatava Páleníková
Děkuji za inspiraci, vyzkouším.
Danka Rotyková
Je to pro mě lákavé jídlo, ale musela bych experimentovat i s kořením. Jinak super.
Alena Vávrová
Tak s tímhle jídlem bych ani já problém neměla. Někdy vyzkouším.
Elena Valeriánová
Tak to taky zkusím. S čočkou, fazolky mungo nemám a u nás se nekoupí. Díky za recept. Honza je dobrý strávník, dá si taky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%