Ilustrační foto :pixabay. com
Držte se, a to za všech okolností
27. 3. 2020Když jsem byla v šesti měsících předána svými rodiči do péče prarodičů, byli již oba, babička i děda, v seniorském věku. Byla to od nich odvaha, si vzít tak malé dítě do péče, ale bylo to tak a já jsem jim celoživotně vděčná a vzpomínám na babi a dědu s láskou a vděčností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
27.3.2020 15:45
Toto byl pěkný úkol, kolik hezkých chvilek jsme si vybavili. Pěkné vzpomínání, Jindřiško.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.3.2020 14:32
Moc hezké povídání a vzpomínky na čas dětství. Dík Jindro.
Libuše Křapová
27.3.2020 11:26
Jindro, krásně jsi si zavzpomínala na dětsví :-) A souhlasím, musíme se "dužet" i teď :-)
Naděžda Špásová
27.3.2020 10:56
Jindro, hezká vzpomínka, podle názvu jsem myslela, že máš na mysli současnost. Taky jsme chodili krást třešně do sadu. :-)
Hana Nováková
27.3.2020 09:45
Jindro, krásná vzpomínka na dětství, zvláště v této době i já často vzpomínám na to svoje, nějak mě to uklidňuje a že vzpomínek je dost. Tak se i vy "dužte" i když spadnete určitě se jen oklepete a půjdete ještě dlouhou dobu dál svojí životní cestou vstříc životu, který touto dobou jistě nekončí.....
Jitka Hašková
27.3.2020 09:21
Hezká vzpomínka. Já jsem si prožila něco trochu podobného, akorát jsem byla dána k babičce a dědečkovi asi ve 2 a 1/2 letech po propuštěni z nemocnice po opaření obou nohou.
František Matoušek
27.3.2020 09:10
Hezké vzpomínání. No, když se člověk "neduží", tak to skončí vždycky špatně. Tak se dámy a pánove pořádně "dužme" !
Zuzana Pivcová
27.3.2020 08:45
Tak já se, Jindro, "dužím". No, mám za sebou také pár zdánlivě ošklivých fyzických pádů, ze schodů, z koně...Ae horší jsou podle mě ty pády duševní, lidské. A přeji všem, aby se jim už jednou provždy vyhnuly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA