Foto: autorka
Den v krizi – léčba kočkou
24. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
24.3.2020 20:48
Ireno, to je krásný a milý článek. Mourek je opravdu fešácký kocourek. Podrbej ho za mně pod bradou, ale až bude vzhůru.
Irena Mertová
24.3.2020 20:43
Elen, je tam všechno, když dole rozklikneš další příspěvky (modrá).
A já všem děkuji a zdravíme :-)
Elena Valeriánová
24.3.2020 19:58
Tak jsem z toho jelen, dopoledne jsem napsala k článku docela obsáhlý komentář a je fuč. První komentář byl od autorky a druhý ode mne. Nějaký šotek? A teď si za nic nevzpomenu, co jsem tam psala. Ach jo. Ráno jsem šla trochu vyvenčit Rexe a potkala jsem běžce, mladého muže. On na pravé straně cesty, já vlevo. Oba pěkně zahaleni. Mrzelo mě, že ani nepozdravil. Bylo by to příjemnější. Ireno, hezké povídání. Zdravím Mourka.
Alena Tollarová
24.3.2020 19:37
Věříte tomu, že na mě vyčítavě kouká želva nahoru, když jí nedám její oblíbené rajčátko? Kouká tak dlouho a tak upřeně, že ho dostane. Taky proč ne, když je kupuju speciálně pro ni. Uznávám, že s kočkou je jiná zábava.
Eva Mužíková
24.3.2020 19:28
Ireno, takové články bych mohla číst celý den, Vtipné, milé, ze současnosti. Jen tak dál. Podrbání Mourka pod krkem od Bertice z Liberce letí. :))))
Eliška Murasová
24.3.2020 18:57
Ireno, to je prima, že můžem alespoň na procházku, uprostřed přírody je to trochu snažší. Zdravím Tvého společníka.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.3.2020 18:27
Děkuji za milý článek. Mám kocourka a kočenku a obzvlášť v této době mi přinášejí velkou radost a potěšení. Kocour Piškot mi ráno budí tím, že mi přinese na noční stolek plyšovou myšku a spolu s Britunkou mňoukají jako o život.
Jana Šenbergerová
24.3.2020 14:06
Kéž by všem takhle pěkně ty nepěkné časy plynuly. Potěšila jste mě. Já tu mám "kocoura" a "kocourka". Jeden mě dnes za dobrý boršč pochválil, druhý ho se zjevným sebezapřením snědl a požádal mě, abych ho už nevařila. Sebekriticky musím přiznat, že na vnuka byl opravdu trochu ostřejší. :-)
Zuzana Pivcová
24.3.2020 13:51
Ireno, hned bych si také vyprávěla. Jestli je mi něco trochu líto, tak to, že půlroční koťata, která se stala v poslední době mým balzámem na duši, jsou se sestrou na druhém konci Prahy a já nevidím, jak rostou. Možná je uvidím a budou z nich dospělé kočky. Kéž by! Díky za milé vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA