Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
Ilustrační foto: ingimage.com

Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě

22. 3. 2020

Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Tak dosavadní bilance. Bod č. 1 bude, zatím není. Mám to na přeskáčku. Bod č. 2 - splněno. S telefonem už musím opatrně, neboť mi dochází kredit. O to četnější je mailování. Bod č. 3. Když vy přijdete s recepty, zrovna když jsem si řekl, že přestanu vařit, neboť tloustnu jak prase. Ale něco tedy udělám. Bod č. 4 - splněno, nebylo to zase tak hrozné. Bod č. 5 - oblíbená věc - bude zítra na FD. Bod č. 6 obávám se, že nebude. Bojím se udělat blbý pohyb, opět se mi rozjíždí páteř. nemusím být zase tak vzorný. Konečně bod č. 7 - ten bude, ale na samostatném článku. Do termínu se snad vejdu. Snad tím zaženu momentální záchvat nihilismu, který na mne ráno sedl.
Věra Ježková
Hlásím změnu. Přiměla jsem se počítat a spočítala. Bylo mi blbé splnit úkol napůl. Tedy jsem se vrátila do školy celá.
Vlasta Ladýřová
Splněn úkol č.4 z matematiky a českého jazyka.
Vlasta Ladýřová
V době karantény jsem už dvakrát pekla cuketovou bábovku.Je velmi snadná a dobrá.Cuketu kupuji na Rohlík.cz. Mají ji tam oproti jiné zelenině vždy.Tady je recept: 300 g hladké mouky 200 g nastrouhané cukety 2 vejce 150 g cukru 1/2 prášku do pečiva 100 ml oleje 1 lžíce kakaa 1 lžička skořice , tuk + hrubá mouka na vymazání formy Vše smichat dohromady a péct cca 50min. ve vyhřáté troubě.Lze přidat trochu mléka,je-li směs moc tuhá. Bábovka chutná i vnoučatům.
Jindra Hubačová
Právě jsem splnila úkol č.7.Večer se budu snažit splnit 4, matematický je snadný
Jana Šenbergerová
Úkol č. 6 splněn - konečně jsem zase začala cvičit Tibeťany. Jóga jde mimo mě.
Zuzana Pivcová
Úkol č. 5 - vyfotila jsem doma svou oblíbenou věc, tedy "smečku věcí", a dávám to do Fota dne. Pro ty, kteří mě neznají, potvrzuji, že je mi opravdu 70. :-D
Eva Mužíková
Úkol č. 2 - právě splněno.... To bylo radosti, dávný kamarád z práce je nemocný doma a sám.. " Evičko zlatá, moc Ti děkuji"... dobrý pocit dala jsem mu kontakt na dobrovolníky/ nákup..
Helenka Vambleki
Druhé S cvičím 6
Hana Čadová
2. Zavolala jsem kamarádce zrovna přišla z nákupu. 6. Denně jógu cvičím. 7. Paměť "nejzazší zážitek" trhání v 10ti letech ve Vinohradské nemocnici krční mandle.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%