Ilustrační foto: ingimage.com
Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
22. 3. 2020Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
25.3.2020 13:29
Třetí S (7) - článek čeká, čtvrté S (2) rozdala jsem 3 kamarádkám kamínky, s jednou jsem si zatelefonovala /naštěstí zadara :-)
Zuzana Pivcová
25.3.2020 12:40
Tak jsem teď v poledne splnila č. 3 - Recept v nouzi. Tedy uvařila, snědla a popsala. Článek vyjde později.
Alena Tollarová
25.3.2020 12:39
Úkol č. 2 - Splněno. Zavolala jsem svou nejmilejší sestřenici. Nevídáme se tak často, ale víme o sobě a máme se rády. V hodinovém telefonátu jsem jí dělala vrbu, prožívá nelehké období. Řekla mi, že když je jí ouzko, myslí na mě a já jí, že je moje nejmilejší sestřenka. Naše mámy si taky dělávaly vrby.
Zdenka Žichovská
25.3.2020 09:56
Vrátila jsem se do školy. Úkol z matematiky - můj oblíbený předmět - jsem s kalkulačkou v ruce vyřešila za minutu, čeština byla horší, ale mám to.
Vlasta Ladýřová
25.3.2020 07:44
Bod č. 5 splněn. Můj trpasličí pinč Bobby je mou oblíbenou "věcí", i když už díkybohu dle OZ věcí není. S ním souvisí i bod 1 - můj "Den v krizi". Bobby je můj parťák a den se točí kolem něho - venčení (3 procházky denně a ještě jedna před spaním), krmení a hraní si s ním zaberou hodně času denně, a mezitím trochu uklízím, vařím, pracuji na zahrádce, dovolí-li počasí, taky luštění křížovek a sudoku a hlavně - hned na druhém místě - čtení. Ráda objevuji pro sebe nové autory, teď naposled je to Ladislav Zibura. Zbytek dne v současné době protelefonuji, především s rodinou, hlavně s 10-letým vnukem Maxíkem. To je asi v kostce plynou moje dnešní dny.
Soňa Prachfeldová
25.3.2020 06:54
Bod 1 splním dnes, bod 2 každý den,bod 3 snažím se, bod 6 je mi příjemný a uvidím další.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA