Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
Ilustrační foto: ingimage.com

Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě

22. 3. 2020

Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindra Hubačová
Úkol č.4 splněna matematická část
Helenka Vambleki
Třetí S (7) - článek čeká, čtvrté S (2) rozdala jsem 3 kamarádkám kamínky, s jednou jsem si zatelefonovala /naštěstí zadara :-)
Zuzana Pivcová
Tak jsem teď v poledne splnila č. 3 - Recept v nouzi. Tedy uvařila, snědla a popsala. Článek vyjde později.
Alena Tollarová
Úkol č. 2 - Splněno. Zavolala jsem svou nejmilejší sestřenici. Nevídáme se tak často, ale víme o sobě a máme se rády. V hodinovém telefonátu jsem jí dělala vrbu, prožívá nelehké období. Řekla mi, že když je jí ouzko, myslí na mě a já jí, že je moje nejmilejší sestřenka. Naše mámy si taky dělávaly vrby.
Elena Valeriánová
Úkol č. 5 - SPLNĚNO!
Zdenka Žichovská
Vrátila jsem se do školy. Úkol z matematiky - můj oblíbený předmět - jsem s kalkulačkou v ruce vyřešila za minutu, čeština byla horší, ale mám to.
Irena Mertová
Splněn úkol č. 4
Věra Ježková
Hlásím splnění úkolu č. 1. Právě jsem vložila příspěvek ke zveřejnění.
Vlasta Ladýřová
Bod č. 5 splněn. Můj trpasličí pinč Bobby je mou oblíbenou "věcí", i když už díkybohu dle OZ věcí není. S ním souvisí i bod 1 - můj "Den v krizi". Bobby je můj parťák a den se točí kolem něho - venčení (3 procházky denně a ještě jedna před spaním), krmení a hraní si s ním zaberou hodně času denně, a mezitím trochu uklízím, vařím, pracuji na zahrádce, dovolí-li počasí, taky luštění křížovek a sudoku a hlavně - hned na druhém místě - čtení. Ráda objevuji pro sebe nové autory, teď naposled je to Ladislav Zibura. Zbytek dne v současné době protelefonuji, především s rodinou, hlavně s 10-letým vnukem Maxíkem. To je asi v kostce plynou moje dnešní dny.
Soňa Prachfeldová
Bod 1 splním dnes, bod 2 každý den,bod 3 snažím se, bod 6 je mi příjemný a uvidím další.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%