Ilustrační foto: ingimage.com
Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
22. 3. 2020Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
26.3.2020 07:45
Plním úkol č. 5 - dám na FD. A podobný kompotopudink jako udělala Eliška M., dělávám taky...
Jana Šenbergerová
25.3.2020 20:50
Úkol č. 2 splněn. Zavolala jsem přátelům, kteří před mnoha lety bydleli v našem domě, ale přestěhovali se do Luhačovic. Určitě jsem je potěšila, ale zároveň přinesla smutnou zprávu o úmrtí našeho společného známého. Daří se jim dobře, jen se trochu bojí o svou dceru, která žije a pracuje ve Španělsku. Naštěstí může také využít možnost práce z domu. Zítra zavolám vzdáleným kamarádkám.
Jan Raška
25.3.2020 20:34
Úžasné. Potvrzuji to, co píšete v komentářích níže. V našem redakčním systému se sešlo velké množství příspěvků, které vycházejí právě z této naší "hry". A musím konstatovat, že všechny jsou bezvadné. Postupně je budeme vydávat, Zuzka si mákla, na dálku ji zdravím a děkuji! Zuzce i vám všem. Už vymýšlím úkoly na příští týden, tedy jestli ještě chcete :-). Přeji pěkný večer!
Jan Zelenka
25.3.2020 19:43
Tak konstatuji, že já mám splněné všechny body až na šestku, Cvičit nebudu, to už jsem vysvětlil. Recept jsem vložil a bod č. 1 - průběh dne jsem právě dopsal a budu ho vkládat ráno. Všem hodně sil a tvůrčí inspirace.
Eliška Murasová
25.3.2020 19:06
Ukol č.2 splněn, zavolala jsem mé švagrové, byla potěšená. 6, cvičení, ano snažím se aspoň trochu každý den. 3 recept- udělala jsem bleskový mls -nastrouhaná frenštátská jablíčka z mražáku, krátce povařit, přidat vanilkový pudink a za horka dávat-piškoty, na to kompotopudink a zase piškoty a furt opakovat. Do druhého dne v lednici. Se šlehačkou skvělé, v nouzi dobré i bez.
Vlasta Ladýřová
25.3.2020 15:51
Splněn bod 2. Zavolala jsem známé Heleně,
dlouho jsme se neviděly ani o sobě neslyšely. Byl to příjemný hovor,protože jsem se dozvěděla o jejím nově narozeném vnoučkovi Matyáškovi. Tak dostala pětiletá Karolínka bratříčka. Helenu evidentně potěšilo, že si mohla o této události popovídat.Tak mi zůstal příjemný pocit v duši, že jsem někomu udělala svým telefonátem radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA