Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
Ilustrační foto: ingimage.com

Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě

22. 3. 2020

Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Plním úkol č. 5 - dám na FD. A podobný kompotopudink jako udělala Eliška M., dělávám taky...
Eva Mužíková
Úkol č.7 splněn...... A jdu spát
Eva Mužíková
Úkolč.3 splněn, chlebová polévka
Eva Mužíková
Úkol č.5 splněn
Jana Šenbergerová
Úkol č. 2 splněn. Zavolala jsem přátelům, kteří před mnoha lety bydleli v našem domě, ale přestěhovali se do Luhačovic. Určitě jsem je potěšila, ale zároveň přinesla smutnou zprávu o úmrtí našeho společného známého. Daří se jim dobře, jen se trochu bojí o svou dceru, která žije a pracuje ve Španělsku. Naštěstí může také využít možnost práce z domu. Zítra zavolám vzdáleným kamarádkám.
Jan Raška
Úžasné. Potvrzuji to, co píšete v komentářích níže. V našem redakčním systému se sešlo velké množství příspěvků, které vycházejí právě z této naší "hry". A musím konstatovat, že všechny jsou bezvadné. Postupně je budeme vydávat, Zuzka si mákla, na dálku ji zdravím a děkuji! Zuzce i vám všem. Už vymýšlím úkoly na příští týden, tedy jestli ještě chcete :-). Přeji pěkný večer!
Jan Zelenka
Tak konstatuji, že já mám splněné všechny body až na šestku, Cvičit nebudu, to už jsem vysvětlil. Recept jsem vložil a bod č. 1 - průběh dne jsem právě dopsal a budu ho vkládat ráno. Všem hodně sil a tvůrčí inspirace.
Eliška Murasová
Ukol č.2 splněn, zavolala jsem mé švagrové, byla potěšená. 6, cvičení, ano snažím se aspoň trochu každý den. 3 recept- udělala jsem bleskový mls -nastrouhaná frenštátská jablíčka z mražáku, krátce povařit, přidat vanilkový pudink a za horka dávat-piškoty, na to kompotopudink a zase piškoty a furt opakovat. Do druhého dne v lednici. Se šlehačkou skvělé, v nouzi dobré i bez.
Elena Valeriánová
Úkol číslo 1 - SPLNĚNO
Vlasta Ladýřová
Splněn bod 2. Zavolala jsem známé Heleně, dlouho jsme se neviděly ani o sobě neslyšely. Byl to příjemný hovor,protože jsem se dozvěděla o jejím nově narozeném vnoučkovi Matyáškovi. Tak dostala pětiletá Karolínka bratříčka. Helenu evidentně potěšilo, že si mohla o této události popovídat.Tak mi zůstal příjemný pocit v duši, že jsem někomu udělala svým telefonátem radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%