Ilustrační foto: pinterest.com
Čas pletení a háčkování. Co třeba zkusit polštář?
21. 3. 2020
Je ideální doba na ruční práce. Vracejí se k nim i ženy, které na ně dříve neměly čas. Pobyt doma k nim přímo svádí. Ale hlavně, jako jedny z mála obchodů jsou otevřené galanterie, takže se dá koupit potřebný materiál.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
21.3.2020 15:53
Prima. Jenže háčkování a pletení jsem už dávno zrušila. Nemám na ně nic a novou výbavu si pořizovat nebudu. Taky bych nevěděla, co s polštáři dělat. Ty kytkové považuji za kýčovité.
Anna Potůčková
21.3.2020 14:37
Plést umím, ale ač tato doba karanténní k tomu přímo vybízí, tak zatím mně mánie pletací nechytla. Ale ona přijde, tím jsem si jistá.....
Marie Měchurová
21.3.2020 14:36
Děkuju za inspiraci. Líbí se mi ty na titulní fotce. Nepřišívala bych tam ale ty bambule. Zítra se podívám po nějakém materiálu. Mám zrovna háčkovací období.
Dana Puchalská
21.3.2020 13:18
Já bych mohla plést akorát draky, protože ať dělám co dělám, pokaždé upletu cosi ve tvaru trojúhelníku. :-) :-) A žasnu jak malé dítě, co jsem to zase spáchala. Moje díla jsou ostuda roku,ale kdysi jsem pletla i šály. Proto obdivuji každého, kdo tohle umí.
Jana Šenbergerová
21.3.2020 13:11
Pěkné ukázky. Také pletu, ale obvazy pro malomocné. Hladce z bavlněné příze, 25 oček včetně krajových, otočit a opakovat, dokud nevypletu na jehlicích č. 2 třicetigramové klubíčko, což se rovná 1,5 m obvazu. Už to mohu dělat i potmě, ale to raději spím. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA