Marie Seitlová
21.3.2020 14:55
Elen, krásná fotoreportáž, umíš krásně zachytit ptáčky v tvém okolí. Holt ranní ptáče dál doskáče a ty překrásně ještě zachytíš. Děkuji ti za pěknou podívanou.
Marie Měchurová
21.3.2020 14:43
Eleno, Vy by jste mohla vydat i nějakou ptačí encyklopedii. U nás od nového roku ptáci zmizeli (přikládám to ohňostroji). Schovávala jsem velkou ptačí budku, ještě tam bylo plno semínek a ořechů. Míváme pod střechou hnízdo takovým malých šedooranžových ptáčků. Jednoho jsem před dvěma dny zahlédla. Třeba se nám zase rozmnoží...Moc hezké fotky !!
Eva Mužíková
21.3.2020 14:40
Ale ale, nesmím zapomenout na čumáčka Rexíka, ten nesmí přece chybět. Hladím tě na dálku pejsku:)))
Eva Mužíková
21.3.2020 14:36
No to je zase paráda. Eleno, jak píše Nadička, na Tebe opravdu nikdo nemá. Nejen krásné záběry, ale i milé popisky, to mne moooc baví. Já dennodenně chodím krmit sýkorky, čížky, kosy a pochopitelně se tam přikrmují hrdličky . Těm chutnají malé kroupy. Vždy se dívám z po vzdálí na to hemžení a je mi moooc hezky...
Anna Potůčková
21.3.2020 14:04
Eleno nádherné fotky, krásné komentáře u každé z nich. Jen ten akt milování je škoda, že se nekonal. Tak jsem si zapěla aspon " U kosů, tak jako u lidí, když se dva milují nevidí! Zpívají dvojhlasně a to tak úžasně, že jim to lidé i závidí...."
Naděžda Špásová
21.3.2020 10:57
Elenko, na tebe fakt nikdo nemá, co ty dokážeš zachytit, to tady nedokáže nikdo. Tiše závidím, ale fakt jen tiše. (Chtěla jsem napsat s těmi ptáčky, ale mohlo by se to blbě vykládat, ha ha.)
Lenka Kočandrlová
21.3.2020 10:40
A jéjé,vloudila se hrubka: má být "kosy" ....omlouvám se.
Lenka Kočandrlová
21.3.2020 10:37
Moc mne ptáčkové potěšili....Stále máme dvě krmítka,střídají se na nich nejvíce vrabčáci se sýkorkami modřinkami a obyčejnými,ale přilétá i brhlík,červenka,dlask,pěnkavy,hýli....Kosi vídám ve vedlejší zahradě,u nás jen občas. U sousedů na lípě vábil holub hřivnáč,na špičce holého modřínu prozpěvoval špaček....Přesto,že je okolo plno koček,dokonce občas lezou i do jednoho krmítka,tak ptáky naštěstí a jen zřídka ,chytí jen ta naše mrcha kočičí,trhá si je na schodech přede dveřmi. Je mi ptáčka - nešťastníka moc líto,ale prostě v boji s přírodou neobstál....
Zuzana Pivcová
21.3.2020 10:27
Kosi (my jsme v v Podkrkonoší říkali Kosáci) jsou pro mě k vidění jen vždy v létě v Týně, když na dvoře pilně sbírají žížaly a další pro mladé. Mám je v oblibě. Náš "správce" jmenuje svého oblíbeného kosa Lojza. Díky, Eli. Kásné fotky, krásná příroda.
Irena Mertová
21.3.2020 09:12
Krásné ptačí fotky. U nás kosi nejsou, chybí mi. Třeba se vrátí.... Ráno slyším jiné ptáky, snad sýkorky a ještě nějaké drobné, ale celkem nic moc... Před oknem na vrcholu lípy už druhý týden vylepšuje hnízdo párek strak, tak na ně koukám, jak jsou šikovné.
Načíst starší příspěvky