Korfu, kavárna na vyhlídce Bella Vista. Fotografie autor
Středomořský kaleidoskop 2
20. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
20.3.2020 12:55
Moc hezký a poutavý článek. Do Řecka nikdy určitě nepojedu, ale bývalá kolegyně tam jezdila rok co rok a byla nadšená.
Věra Ježková
20.3.2020 12:28
Jendo, díky za další cestopisné postřehy. Jsou poutavé a zajímavé, jako vždy. A vycházejí z tvé předchozí, alespoň teoretické, znalosti země, do níž ses vydal. Možná bys mohl ofotit své průvodce, které sis před několika cestami vytvořil. A napsat k nim krátký text. Jsem přesvědčena, že na takové úrovni je nevytvořil nikdy nikdo. :-)
Zuzana Pivcová
20.3.2020 11:59
Já naopak se při čtení Vašeho příspěvku vracím ve vzpomínkách tam, kde jsem byla. Před Albánií jsem byla doslova posedlá cestami do Řecka, tedy kromě Olympské riviéry a poloostrova Chalkidiki to byly samé ostrovy. Začínala jsem Krétou 2003 a pak už to šlo jeden za druhým, i dvakrát do roka. Thassos, plavba trajektem na trh do Kavaly na pevnině, Meteora, co vidím na fotkách, to jsem viděla ve skutečnosti. A pod ty věcné informace, které jste tu uvedl, se mohu pod všechny podepsat, díky vlastním poznatkům i vyprávění našich různých průvodců. Děkuji.
Jitka Chodorová
20.3.2020 11:48
Díky Honzo za poutavé počtení a krásné fotky. Já na rozdíl od Nadi pode mnou jsem měla ještě Řecko v plánu navštívit, bohužel už k tomu nedojde, a to mě docela mrzí, ale je fakt, že člověk nemůže mít vše, co by chtěl. Jsem ráda, že jsem si si mohla Tvůj článek přečíst, a na chvilku se přenést tam, kde jsem nikdy nebyla. Díky.
Naděžda Špásová
20.3.2020 11:26
Řecko je určitě krásné, ale přiznám se, že tam zrovna bych necestovala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA