FOTO: autor
Praha dnešních dní - město téměř bez obyvatelstva v centru
16. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
29.6.2020 23:26
Právě kvůli tomu, že tam teď nejsou prakticky žádní turisté bych se do Prahy docela ráda zase po dlouhé době podívala. Koukala jsem, že se tam teď dá sehnat i poměrně levné ubytování třeba přes http://www.ubytovny-praha.net/ Vidím to tak, že asi vezmeme děti a uděláme si výlet. :-)
Jana Šenbergerová
16.3.2020 15:51
Romane, vaše články mě vždycky pobaví, ale dnes se mi vůbec nechce smát, i když i ten se vám povedl.
Dana Puchalská
16.3.2020 14:41
Moc hezky a s humorem Tobě vlastním zpracovaná procházka. Ano, absence těch místností, kam i Císař pán chodil pěšky je bída...... :-) :-) :-)
Jitka Hašková
16.3.2020 14:07
Děkuji za informaci. Ty Asijci, sedící na chodníku a jedli , to je hrůza, co dělají při zákazu shromažďování. To byla měla policie pozavírat. Do centra města se nevydám, jenom pěšky po nejbližším okolí.
Naděžda Špásová
16.3.2020 11:21
Romane, vypadá to, že nastává armagedon. Ne, opravdu si z toho nechci dělat srandu, ale zdá se mi to už trochu přes čáru. A doufám, že jste oba měli respirátor. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA