Foto: autorka
Výstava Tvar je prázdnota, prázdnota je tvar
11. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
29.3.2020 20:27
Škoda, že jsem to nemohla vidět na vlastní oči. Aleno, díky za zprostředkování. bezva fotky.
Elena Valeriánová
11.3.2020 23:39
Nemohu si zvyknout na uspořádání článků a tak mi teď mnohý uteče. V tomto případě platí, že mocné kouzlo a magickou atmosféru dodává výstavě prostředí. Kdybych tato díla viděla někde jinde asi bych jen nevěřícně kroutila hlavou, co toto je za umění. Tady bych stála v úžasu a nasávala starověkou atmosféru. Hodnotný článek a jako vždy inspirativní.
Martina Růžičková
11.3.2020 20:14
Velmi nevšední výstava. Prostory kláštera jsou krásné a s plastikami se zajímavě doplňují. Vystavené artefakty by jinde jistě působily zcela jinak.
Zuzana Pivcová
11.3.2020 16:39
U výstav hraje velkou roli prostředí, v jakém jsou instalovány. Nevím, čím, trochu mi některé záběry připadly Bechyni. Někdy jsou pro mě "venkovské" výstavy poutavější než pražské. Díky.
Naděžda Špásová
11.3.2020 15:54
Když nás kouknu na fotky, tak se tvým pocitům nedivím, prostory kláštera působí opravdu magicky. :-)
Věra Ježková
11.3.2020 15:37
Ali, ráda jsem se tvým prostřednictvím trochu zkulturnila. Vaše galerie se mi moc líbila, klášter je velmi působivý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA