Můj druhý domov nese jméno Třebonín
14. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Hrachovinová
20.3.2020 17:25
Krasné vyznaní ! Moc pěkné čtení. Přeju Vám at si to tam ještě dlouho můžete užívat.
Jan Zelenka
15.3.2020 10:16
Krásné, emocionální vyznání místům, kde žijete. Ať už to byl Kolín, nebo tato víska. Stylisticky perfektní, vhodně doplněné fotkami. Moc pěkné čtení.
Věra Ježková
15.3.2020 07:56
Hano, hezký článek i fotky. Íčkařským básníkům není třeba se omlouvat – vyjádřila jste to, co cítíte. Váš Třebonín už jsem si našla před časem na mapě, protože mi nějak neštymoval s Kolínem. :-)
Soňa Prachfeldová
15.3.2020 07:15
Až mě dojalo vaše krásné vyznání k obci, k přírodě, k životu. Ano život v malé obci má své kouzlo, spoustu akcí si lidé zajišťují sami a vztahy jsou prostě jiné i díky té provázanosti. Krásné Hanko :-)
Hana Nováková
14.3.2020 19:31
Díky Zuzko, strážný anděli, za laskavost a ochotu pracovat i v sobotu. Mějte klidné dny, bude určitě líp. Jen možná někdo nahoře nás trochu zkouší, přeci jen, v poslední době je společnost na celém světě dosti netolerantní, rozhádaná, bojovná prostě pořád je někde něco, co vyvolává zase něco a tak to jde dokola a dokola.
Zuzana Pivcová
14.3.2020 19:24
Když čtu, Hani, ten pěkný článek, dnes víc než jindy si říkám, jak bych byla ráda v klidu na venkově. Tak já jdu to zřícené slovíčko opravit. :-D Do básní já lidem moc nesahám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA