Můj druhý domov nese jméno Třebonín

Můj druhý domov nese jméno Třebonín

14. 3. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Děkuji všem za vaše komentáře, věřím, že se vám u nás líbilo...
Zdenka Hrachovinová
Krasné vyznaní ! Moc pěkné čtení. Přeju Vám at si to tam ještě dlouho můžete užívat.
Jan Zelenka
Krásné, emocionální vyznání místům, kde žijete. Ať už to byl Kolín, nebo tato víska. Stylisticky perfektní, vhodně doplněné fotkami. Moc pěkné čtení.
Marie Novotná
Zapomněla jsem pochválit fotečky.Ty jsou hezkým dokladem všeho dění.
Marie Novotná
Vesnička ač malá má velkou sílu.Básnička i vyznání je moc hezké.
Věra Ježková
Hano, hezký článek i fotky. Íčkařským básníkům není třeba se omlouvat – vyjádřila jste to, co cítíte. Váš Třebonín už jsem si našla před časem na mapě, protože mi nějak neštymoval s Kolínem. :-)
Soňa Prachfeldová
Až mě dojalo vaše krásné vyznání k obci, k přírodě, k životu. Ano život v malé obci má své kouzlo, spoustu akcí si lidé zajišťují sami a vztahy jsou prostě jiné i díky té provázanosti. Krásné Hanko :-)
Hana Nováková
Díky Zuzko, strážný anděli, za laskavost a ochotu pracovat i v sobotu. Mějte klidné dny, bude určitě líp. Jen možná někdo nahoře nás trochu zkouší, přeci jen, v poslední době je společnost na celém světě dosti netolerantní, rozhádaná, bojovná prostě pořád je někde něco, co vyvolává zase něco a tak to jde dokola a dokola.
Zuzana Pivcová
Když čtu, Hani, ten pěkný článek, dnes víc než jindy si říkám, jak bych byla ráda v klidu na venkově. Tak já jdu to zřícené slovíčko opravit. :-D Do básní já lidem moc nesahám.
Hana Nováková
Děkuji Jitce H.za objevení chybičky, bohužel, nelze opravit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%