Jak to dopadá, když se matky zamilují do svých dospělých synů
Ilustrační foto: ingimage.com

Jak to dopadá, když se matky zamilují do svých dospělých synů

10. 3. 2020

Jsi to jediné, co na světě mám. Jsi smysl mého života. Ta žena pro tebe není dost dobrá, uvědom si to. Ty máš na víc. Já vím, že ti všichni ubližují, ale máš mě, maminku. To jsou věty, které říkají ženy zamilované do svých dospělých synů. Není jich málo a je dobré o nich vědět.

rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Mladík na foto se mi jeví, jako zralý tři-pětatřicátník a paní, pokud je to maminka, tak jí na létech přidávají bílé vlasy v jednoduchém účesu. Jak asi budou vypadat dnešní pětatřicetileté mladé maminky za 30-35 let.
Božena Vostalová
Jak vypadá správná maminka?
Olga Škopánová
Jen malá poznámka ta paní na fotce vypadá jak babička a ne matka dospělého muže.
Jana Šenbergerová
Syny nemám a dcery jsou daleko a samostatné. Víme o sobě, ale žijeme si své životy. Nikdy jsem neměla potřebu plést se jim do života a ony by si do něho ani mluvit nedaly, jsou po matce. :-)
Jitka Caklová
A tuhle znáte? To se takhle potkají dvě paní: Ahój, jak se máš a co děti? Ále ani mi nemluv, moc jim to neklape, co já se do nich namluvím! A co tvoje děti? No, copak holka, ta se dobře vdala, ten její jí se vším pomáhá, o děti se umí postarat, no má se s ním dobře. Ale kluk ten se blbě oženil, co té svojí doma nepomůže, to sama neudělá a představ si i děti hlídá, aby mohla rajzovat.
Zdenka Jírová
Je to smutná pravda. Moje přítelkyně má starší dceru a mladšího syna. Oběma mluví do života, i když každému jinak. Vdané dceři vyčítá, že se s mužem nerozvedla a synovi do nedávna říkala jeho dětskou přezdívkou Panenka. Syn je vdovcem, je mu 49 let a maminka mu vaří téměř zadarmo, chodí mu mýt okna do jeho bytu, přestože je jí 75 let. Dceru nemá ráda, protože jí neposlechla.
Olga Škopánová
Myslím, že nejlepší je nemluvit do života ani dospělé dceři ani synovi.
Soňa Prachfeldová
Proč je tak rozdílný postoj ve vztahu matka-syn , matka - dcera. Když je vdaná dcera často u matky, nebo matka u dcery je to bráno úplně normálně a zeť se přizpůsobí většinou, dokonce jsou i případy že si s tchýni rozumí, někdy až moc. Když ženatý muž by byl tak často u matky, nebo ona u něho, hned je to nenáviděná tchýně, která žárlí na snachu a naopak. A mámy dokáží dělat své dceři, nebo synovi pomyšlení a oni to využívají. Mám 3 syny , všichni si žijí samostatně s partnery, ten nejmladší se ženil v 34 a byla jsem šťastná, že jsem se zbavila péče . To nemyslím zle, jen je dobré když mladí již žijí svůj život podle svého a rodiče též. Vzájemně si pomoci , když je zapotřebí . Matky a jejich děti dospělé ať syn či dcera pokud neumí žít bez sebe, to je pak špatné.
Miluše Hasenohrlová
Jsem ráda,že ani jedna z mých dcer,nemá tzv. mamánka.Musela by určitě vše dělat podle maminky....
Zuzana Pivcová
Vnímala jsem z vnějšího pohledu 2 takové případy - jeden v Karlíně, kde jsem pracovala, druhý v Bohnicích. Vždy se jednalo o poměrně starší matku, která chodila se synem, ať už nakupovat nebo na tramvaj či autobus. Těch synů mi bylo upřímně líto. Když pak matky zemřely, bylo těm mužům možná 35 - 40 let, ale v obou případech jsem je však později nezaznamenala s partnerkou. Pokažený život. Nejhorší je, když si některé ženy svým synem opravdu nahrazují manžela, nemám na mysli přímo incest, ale stačí do společnosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%