Foto: autorka
Jen obyčejná dvacka
6. 3. 2020Každý z nás se pravděpodobně dostal do situace, kdy při nakupování, zvlášť v hypermarketech, objevil na účtence u pokladny nějakou nesrovnalost v ceně. Já osobně jsem ještě donedávna patřila k těm "laxním", kteří účtenku zmuchlají a zahodí, případně si ji ani nevezmou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
6.3.2020 09:25
Zuzko stejně jsem se kdysi zachovala i já. Už nevím přesně jak to bylo, ale prodavačka mně vrátila tehdy moc. Tuším, že jsem platila 500vkou a ona mně vracela do tisíce. Maminka nám do hlav vštěpovala, že S POCTIVOSTÍ NEJDÁL DOJDEŠ.
Dana Puchalská
6.3.2020 09:18
Ano Zuzano, není mnoho lidí, kteří se zachovají jako Ty. A to je škoda. Vzpomínám si na dobu, kdy jsem byla za pultem. Když jsem večer dělala kasu, musela jsem jakoukoliv nesrovnalost vyrovnat ze svých peněz. A nějak to ve mně zůstalo,proto i já vrátím peníze, které mi nepatří prodavačce či prodavači. Nemají to jednoduché.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA