Ilustrační foto: Danuše Onderková
Portál i60 mění tvář, bude modernější a uživatelsky přívětivější
4. 3. 2020Vážené čtenářky, vážení čtenáři, jak jste si jistě všimli, portál i60 nepatrně změnil svou podobu. I my se přizpůsobujeme současným moderním trendům, jejichž snahou je nabídnout na hlavní stránce (homepage) čtenářům maximum informací - článků, fotografií, odkazů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
6.3.2020 11:56
"Můžeme to zkusit - za měsíční poplatek upravíme těm, kdo zaplatí, web na míru. Je to možnost..." Nic nového pod sluncem, tento návrh (poplatky), po první velké změně na tomto portálu (také se každému změna nelíbila), dala v diskuzi na chatu v rubrice Redakce už někdy před třemi lety V. Blaškovič. V současnosti to vidím velmi podobně (5.3.2020 12:26), jako Jiřina V. a klidně mi někdo může napsat, když se ti tu nelíbí, nikdo tě tu nedrží, tak to prostě funguje a já nemám nic proti :-)
Helena Votíková
6.3.2020 07:40
Mně se uspořádání hlavní stránky nelíbí. Nelíbí se mi malý prostor pro Foto dne, dřív na vás ty fotky tak nějak vyhuply a potěšily, teď mi připadá, že splývají s ostatními články.(Je vysvětleno proč, chápu). A prolínání redakčních a ostatních článku se mi také nezdá moc dobré. Jen píši svůj názor, třeba časem přijdu na to, že jsem se unáhlila. I to je život. :-)
Jan Raška
5.3.2020 18:55
Zase jsme trošku postoupili - nyní když kliknete v tom spodním boxu na nápis Další články čtenářů i60.cz, rozbalí se přehled všech čtenářských příspěvků, ve kterém lze listovat do historie.
Jitka Caklová
5.3.2020 16:01
Jakmile se klikne na "Vstup do diskuze" hodnocení zmizí. Není to prosím kritika, je to můj poznatek.
Jitka Caklová
5.3.2020 15:55
Libore, teď jsem zjistila, když se klikne na název článku, hvězdičky - hodnocení se ukáže, ale když se klikne na diskuzi, tak ne, ale může se rovnou psát příspěvek bez kliknutí na okénko "Vstup do diskuze", v tomto druhém případě se okénko neobjeví.
Jana Kollinová
5.3.2020 14:12
Pane Raško, děkuji za prostor věnovaný seniorské tvorbě. Nic víc, nic méně. :-)
Jan Raška
5.3.2020 14:09
Paní Kollinová, reklamních bannerů je stejně jako před posledními změnami. Jsou jen dvě možnosti - bannery, anebo placený obsah, tedy zvěřejňování článků za poplatky, jak to v poslední době zavádí řada internetových médií. Můžeme to zkusit - za měsíční poplatek upravíme těm, kdo zaplatí, web na míru. Je to možnost...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA