Ilustrační foto: ingimage.com
Zlepšit svůj vlastní pocit štěstí lze rychle a moc to nestojí
10. 7. 2020Pocit štěstí a spokojenosti je zásadní pro to, abychom i po šedesátce dokázali vytěžit ze života maximum. Proto stále hledáme způsoby, jak být šťastnější.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.7.2020 19:32
A kam se ztratily ty staré diskuze? Před pěti lety jsem byla jistě šťastnější a ráda bych si to přečetla.. Pocit štěstí mě přepadne náhle a taky v přírodě . Taková volnost bytí..m
Zuzana Pivcová
10.7.2020 17:04
Je to už poměrně starší příspěvek. Dnes už bych ho asi takhle nedala.
Soňa Prachfeldová
10.7.2020 16:58
Když jsem v pohodě a zdravá a v pohodě je i moje rodina. Když sedím ve větru a slunci třeba na zahradě , nebo jsem venku v příroděa uvědomuji si, že jsem šťastná. A čerpám z toho vděčné energii na další práci a pomoc i ostatním.
Věra Lišková
10.7.2020 16:15
Pocit štěstí mám nejčastěji v přírodě. Doma často není k nalezení. Pro dobré skutky mám slabost, ale někdy platí rčení, pro dobrotu na žebrotu. Čokoládu jím, ale cítím se po ní spíš provinile že jsem vše sežr...
Marie Novotná
10.7.2020 13:29
Mou pozitivitu musí ohodnotit jiní a štěstí? Snad momentální spokojenost. Jsem šťastná, když jsou šťastní okolo mne. A spokojená... Vlastně proč ne, nic mi momentálně nechybí a co bude dál ukáže čas.
Jana Šenbergerová
10.7.2020 13:22
Jsem, a proto se raduji. Čím více se raduji, tím více si uvědomuji, že jsem. A být je samo o sobě velké štěstí.
Jitka Caklová
10.7.2020 13:17
Štěstí = radost, která se hlásí, jako třepotání motýlích křídel pod hrudní kostí a říká se tomu láska ♥
Jitka Caklová
10.7.2020 13:02
Štěstí pro mě znamená nezávislost na komkoliv i na čemkoliv, hlavně na úspěchu dle veřejného mínění. Štěstí je pro mě každá kytička, kterou vypěstuji a její první květ, oběd, který uvařím a chutná, prostě radost z každé práce, kterou udělám. Když se nepovede, nevadí, povede se příště :-) Štěstí je, že se mohu svobodně rozhodnout, bez ohledu na to, co tomu řeknou druzí. K Mirkovu "Stačí opustit..." bych přidala "odpustit", tedy: Stačí odpustit a opustit u nás tolik oblíbené škarohlídství :-)
Hana Nováková
10.7.2020 12:10
Zuzko, dnes, kdy je tak krásně, mám ale já dost blbou depku, je to už mnoho let, co mi navždy odešel otec. Štěstí - jsem ráda, že žiju, i když poslední dobou pořádd s něčím laboruji. Čokoládu miluji, ale musím se hlídat, s dechem mám velké potíže. Jsem vděčná, pokud můžu, pomůžu, někdy se mi to ale i vymstí, ale stejně to udělám zase. Jsem srdcař, nemám ráda sváry. Pozitivitu spatřuji v tom, že neustále bojuji se svojí nemocí, zatím snad vítězím a doufám, věřím, někdy i prosím Boha, aby to tak bylo ještě několik let, abych se dočkala toho, až moje milovaná vnoučata půjdou svojí cestou do světa. Tak snad budu dosti silná, aby se mi tento sen vyplnil...Hezký článek a já ti za něj děkuji a tobě přeji, aby se ti dařilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA