Patrik Poula
15.12.2020 20:47
My topíme každý rok tak do půlky dubna. Topíme v krbových kamnech, takže zatápíme, když je potřeba. Dva dny třeba netopíme, pak se ochladí, tak zatopíme a máme doma hned teplo :-) . Netopíme dřevem, ale topnými peletami, které objednávám z https://www.premium-pelety.cz/ a nemusím tak díky tomu chystat dřevo na zimu.
Lenka Hudečková
19.3.2020 12:07
Krása, miluji čemeřice, jsou krásné...a jaro se již ozvalo v plné parádě, jen má zase začít mrznout :-(
Marie Seitlová
3.3.2020 22:04
Také se těším na jaro, už mi také kvetou sněženky, čemeřice, podléšky, vylézají lístky tulipánů a hyacintů. Moc se mi líbí tvé fotky.
Alena Vávrová
3.3.2020 17:43
Tvoje těšení na jaro je příkladné a nakažlivé, Naďo. Taky už tahám jarní kytičky ze země očima...
Naděžda Špásová
3.3.2020 16:39
Děkuji za vaše příspěvky. Jani Š., ani nevím, co je to za kytičku, myslím, že má zvoneček, ale teď nevím, jakou má barvu.
Jana Šenbergerová
3.3.2020 14:31
Denně procházíme kolem rozkvetlých zahrádek. Sedmikrásky a čemeřice u nás kvetly celou zimu. Teď už jim dělají společnost sněženky, talovíny, petrklíče, krokusy, hyacinty, narcisy, zahradní sasanky, dokonce jsme viděli rozkvetlý rozrazil. Něco takového jsem v našich končinách nikdy dříve nezažila. Spíše naopak - všude bylo jaro, a u nás ležel sníh a mrzlo. Naďo, co to rozkvétá na poslední fotce? Nějaký vícečetný zvonek? Občas je vídám v barvě modré, růžové nebo bílé, ale určitě ne už začátkem března. U nás je dnes přesně jako na tvých fotografiích. Mám takové počasí docela ráda, dává mi pocítit, že je jaro za dveřmi.
Elena Valeriánová
2.3.2020 14:20
Fotografie jsou důkazem, že příroda pořád ještě odpočívá. Však za pár týdnů bude veseleji. Díky za procházku.
Věra Ježková
2.3.2020 14:17
Naďo, jsouc zalezlá před kamny, děkuji ti za nahlédnutí do přírody a přeji ti krásné předjaří. :-)
Eva Mužíková
2.3.2020 13:54
No vida, jaro je tu...Sněženky, čemeřice - to nemá chybu.... Také mám ráda Tvé záběry na řeku a hory. Musí tam být nádherně.
Zuzana Pivcová
2.3.2020 12:05
Dobře, že jsi nezůstala za kamny, jinak bychom byli ochuzeni o pěkné fotky.
Načíst starší příspěvky