Kdo je vítězem soutěže "Náš mazlíček"?
Ilustrační foto: pixabay.com

Kdo je vítězem soutěže "Náš mazlíček"?

1. 3. 2020

První letošní literární soutěž právě skončila. Zúčastnily se jí tři desítky soutěžících, kteří se podělili s našimi čtenáři o své příběhy se zvířecími mazlíčky. Kdo obdrží superprémiové krmivo značky Brit?

I tentokrát se v soutěži objevila pestrá směsice láskyplných příběhů. Přečíst jsme si mohli celou řadu vzpomínek na vaše mazlíčky, veselé příběhy nejen o psech a kočkách, ale třeba i strakapoudovi či ještěrce, ale i dramatické povídání o zachráněném pejskovi...

Ze všech čtenářských příspěvků jsme nakonec vybrali tyto tři vítěze:

Ilona Kolářová: Jak jsme zachraňovali pejska

Jana Kollinová: Čikina

Marcela Pivcová: Kočka z minulého století

Autorky těchto vítězných příspěvků získají od našeho partera - společnosti Vafo - superprémiové krmivo značky Brit. Gratulujeme!

Všechny soutěžní příspěvky najdete na tomto místě.

dog.png

POZOR - Nabídka pro majitele malých plemen:
Chováte malého pejska? A chtěli byste vyzkoušet kvalitní granule vyvinuté právě pro malá plemena? Brit Care Mni přichází s novými recepturami bez kompromisů, navrženými speciálně s ohledem na potřeby malých plemen. Nabízejí vysoký obsah masa bez obilovin a funkční látky na podporu imunity, kondice, zdraví srdce, srsti, kůže, zubů a kostry. Receptury obsahují podíl přidaného čerstvého jehněčího či lososa pro zlepšení dlouhodobé chutnosti a pozitivní vliv na stravitelnost. Více informací o této řadě krmiv najdete na tomto místě. Máte-li zájem vyzkoušet granule Brit Care Mini, napište nám na mail i60@i60.cz.

Soutěž - Mazlíčci
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Velká gratulace i ode mne. Tato soutěž přinesla tolik nádherných příběhů, že bylo určitě velmi těžké vybrat ty nejhezčí. Nechtěla bych být na místě těch, kteří museli rozhodnout. Přiznám se, že i mne velmi zaujal příběh Ilony Kolářové a jsem moc ráda, že patří k vítězným.
Alena Vávrová
Také blahopřeji vítězkám, moc se mi toto téma líbilo. Titulní fotka mi připomněla mého mazlíčka kokřici Ditušku.
Anna Potůčková
Moc výhercům gratuluji, já díky rehabilitacím a starostem o štěňátka jsem nestihla nic napsat. Ale ráda jsem si všechno přečetla, všechny články byly krásné!
Věra Ježková
Blahopřeji vítězkám.
Alena Tollarová
Gratuluji vítězkám! A současně i děkuji všem, kteří se svěřili se svými zážitky s mazlíčky. A přeji dobrou chuť!
Dana Puchalská
Gratuluji vítězkám. Ano bylo to moc krásné téma.
Květuše Pinkasová
Připojuji se s gratulaci Ilonce, Janičce a Marcelce. Bez mazlíčků to prostě není ono! Hezké téma. Jste úžasní všichni! Asi to bylo těžké hodnocení!
Jitka Hašková
Gratuluji všem výherkyním. Ať jejich mazlíčci prosperují s výhrou.
Eva Haltufová
Velká gratulace vítězkám.
Soňa Prachfeldová
Blahopreji vítězkám a také děkuji všem za hezké příběhy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%