Ilustrační fotografie z pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - díl LVIII. Proč si neudělat domácí těstoviny?
29. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
29.3.2020 21:25
Konzultovala jsem tu vodu s profíkem a ten tvrdí, že se to někdy dělá. Záleží na druhu a kvalitě mouky.
Jitka Mošovská
29.3.2020 20:28
Dano, to slyším prvně, do nudlí přidávat vodu. Domácí vlasové i široké nudle dělám z hrubé mouky, vejce a trochu soli, tak mi to učila mamka.
Miluše Hasenohrlová
29.3.2020 19:41
U nás dělá nudle a drobení do polévky manžel.Jako on ,tak slabounké nudličky,neumím.
Dana Puchalská
29.3.2020 17:08
Těstoviny umím a občas je dělám. Pro 2 lidi to je hračka. První pokusy v dětství byly děs - běs.
Vladislava Dejmková
29.3.2020 14:00
Dano, dobře, že připomínáš jak se to dělá. Nedávno na mě chtěla vnoučata nudličkovou polévku. Pustila jsem se s nimi do polévkových nudlí, ale těsto jsem udělala jen tak od oka. Nedopadlo to nejlíp, ale snědly se. A vnoučata si to skutečně užila.
Zuzana Pivcová
29.3.2020 13:58
jako školačka, tak na druhém stupni ZDŠ, jsem se chtěla podle maminky naučit domácí polévkové nudle. Napoprvé se mi to povedlo, protože mi maminka nachystala asi správné množství všeho, ale někdy se mi těsto táhlo jak guma a nešlo rozválet. Ale bavilo mě to a byla jsem schopná nakrájet i velmi tenké nudličky. Ale kuchařka se ze mě stejně nestala. :-D
Jitka Hašková
29.3.2020 13:50
Dano, mám doma i speciální strojek na krájení domácích nudlí po mámě, ale ještě jsem se k tomu neodvážila. Jsem líná, je to moc práce, kupuji si rýžové nudle, tenké i široké.
Věra Ježková
29.3.2020 13:18
Danko, a ty děláš domácí těstoviny? Pamatuji si, jak je dělala babička – hlavně tenké nudle. Těstoviny mám moc ráda, lze je jíst naslano i nasladko, na spoustu způsobů.
Naděžda Špásová
29.3.2020 13:09
Danko, myslím, že těstoviny si radši budu i nadále kupovat, oni jsou na to i mašinky dcera jí má. Mě ty kupované chutnají, ale jinak kuchařinkám přeji dobrou chuť. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA