Po ránu potkávám Lásku
29. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
1.3.2020 09:50
Moc hezký článek a kdo chce dávat lásku, tak ji dává a kdo ji chce přijímat ji přijímá. Nezáleží na věku, vždyt ta kvete v každém věku. A pokud ta láska je přítomná i v seniorském věku, je to moc krásné a příkladné pro společnost - zejména pro tu mladší. Pávě mezi mladými je až příliš moc rozchodů a rozvodů....a mnohdy pro nicotnost!
Eva Mužíková
1.3.2020 09:06
Jano, článek mně připomíná manželský pár, který téměř pokaždé se mnou cestuje ve vlaku, když se vracím z Krásného Lesa do Liberce. Přistupují vždy v Mníšku. Starouškové. On dlouhatanskou šedivou bradku, dlouhé šedivé vlasy stažené do culíku, v ruce vždy koženou odřenou aktovku. Ona vždy na hlavě pletený baret, teplou látkovou bundu a široké teplé kalhoty, opírající se o hůl. On jí pomáhá že schůdků, ona se posléze do něj zavěsí a cupitají ven z nádražní budovy. Dál je nesleduji takže nevím, jestli i ona třeba neprovádí ten " očistný" rituál pomocí své hůlky..... Ráda jsem si příběh přečetla, moc milé.
Soňa Prachfeldová
1.3.2020 07:59
Moc krásné, když se mají zejména staří lidé rádi, ta láska z nich vyzařuje na první pohled. Vidím to, jak někteří si už nemají co říct a někteří i když mlčí, jsou spolu. Odejde jeden a brzy druhý, tak hluboce jsou spjati. Krásné.
Jitka Chodorová
29.2.2020 21:02
Jano, donutila jste mě polykat slzy, a to je známka toho, že jste mě dojala svým dobře zpracovaným tématem. Jsme s manželem 52let, momentálně oba potřebujeme pomoc rodiny, navíc on potřebuje pomoc mojí. Sice jsme modernější, než Vámi popsaná dvojice, také se tak oblékáme, ale naše kdysi velká láska zkostnatěla, a nějak se mění v soucit, snad i přátelství. Váš příběh je o něčem jiném, a právem jste dala té jejich Lásce velké písmeno, a to ještě tak trochu pomíjím činnost páru, kterou denně provozují. Ať jim to dlouho vydrží, možná si ani neuvědomují, jaké mají společné štěstí. Děkuji.
Zuzana Pivcová
29.2.2020 19:47
Když mezi dvěma zůstane láskyplný vztah, byť po letech už v modifikované podobě, pak je pro ně příjemný každý den, každá činnost, pro jiné možná nanicovatá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA