Foto: autorka
Tomu tedy říkám relax v lázních
1. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
3.3.2020 10:06
To je strašný zážitek. Bohudík jsem nic tak hrozného za svých nesčetných pobytech v lázních nezažila.
Alena Tollarová
3.3.2020 03:14
No teda! Podle fotky si myslím, že to je T., ale o tom asi příspěvek není. To se může stát kdekoli.
Hana Rypáčková
2.3.2020 09:19
No tedy Jitko, nejsi v karanténě? Třeboň ?Nemohu to nějak poznat...Nechám si zajít chuť...
Anna Potůčková
2.3.2020 08:43
S humorem jde všechno lépe, ale jinak bych se zachovala asi stejně jako Nada. Ale v té vaně bylo určitě prima dle fotografie!
Zuzana Pivcová
1.3.2020 19:44
Jitko, já jsem byla minulý týden na relaxu v Poděbradech a to bylo jiné "kafe". S nepřipraveným pokojem bych se zase tak moc nedivila, protože je dáno vystěhovat se do 10 hodin a nový lázeňský host se má ubytovat ve 13 hodin. Horší by to pro mě bylo s tou spolubydlící. To nikdy! Proto si všude, včetně zájezdů a taky i v lázních, raději připlácím. Musím být sama.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.3.2020 15:33
Pokud nejedu s kamarádkou vždy si objednávám jednolůžák. Měla jsem před léty podobné zkušenosti v lázních v K.Varech.
Naděžda Špásová
1.3.2020 12:51
Jitko, to jsi dobrá, že jsi to tam vydržela, já bych se otočila a hajdy domů. Jo, a které že to byly lázně? Abychom si případně dali pozor, i když my asi ne, lázně nejsou naše oblíbená destinace. (◕ᴗ◕✿)
Vladislava Dejmková
1.3.2020 12:41
Něco podobného jsem také zažila. Možná jsem to přehlédla, jaké to byly lázně? Berta Třeboň?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA