Ilustrační foto: ingimage.com
Senioři si k důchodu stále častěji přivydělávají. Koho z nich se týká povinnost podávat daňové přiznání?
26. 2. 2020Dobrou zprávou je, že osoby pobírající řádný starobní důchod si mohou přivydělávat k důchodu bez jakéhokoliv omezení jako kdokoliv jiný. Můžou tedy podnikat, být v zaměstnaneckém poměru, pracovat na dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mirka Nová
26.7.2023 23:25
Bezpečnostní přestávky v práci se musí dodržovat, jelikož jde o zdraví a leckdy o život pracujících. Můj manžel několik let pracoval v provozu, kde používali každý den ochranné pomůcky. Přesto musel skončit a jít do invalidního důchodu, jelikož trpěl nemocí z povolání. Pomalu se mu k jeho zdravotním problémům nabalovali další až v sedmdesáti letech zemřel. Na jeho poslední cestu jsem mu objednala pohřební službu Praha 4, kterou jsem našla na internetových stránkách https://www.pohrebnisluzba-helfi.cz/kontakty/praha-4.html, kde mi pomohli všechno zorganizovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA