FOTO: autorka
O permoníkovi
22. 2. 2020Pomalu a jistě se blíží období Velikonoc. Na Velký pátek (podle pověsti) se otvírají skály s pokladem. A tak se stalo, že se mezi lidi podívali i permoníci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
24.2.2020 07:19
Hezký výlet a moc se mi líbí pověsti, jaké pověsti asi vzniknou z naší doby ?
Jana Šenbergerová
22.2.2020 22:42
Před lety jsme pobývali týden v Humpolci a navštívili i Lipnici. Bohužel nic z toho, o čem píšeš, si nepamatuji. Dík za fotky!
Zuzana Pivcová
22.2.2020 19:35
Moc hezké putování. Vzpomněla jsem si při něm na Helenčinu knížku pro děti, kde permoník vyprávěl o prázdninách pohádky jejímu vnukovi Matějovi každý večer, aby se mu nestýskalo.
Naděžda Špásová
22.2.2020 14:13
Trochu jsem se ztratila, ale pak jsem se dočetla, kde asi jsem. Tuhle oblast moc neznám, jen jsme kolem jezdili na Vysočinu. Na jaře a v létě je tam určitě krásně. Hezké fotky. :-)
Marie Novotná
22.2.2020 10:21
Hani Nováková, tady si tykame, jezdíš (te) kolem meho domu. já vidím Lipnici denně a nikdy se neokouká. Ten jeden muj kořen tam stále táhne. Díky za komentáře.
Dana Puchalská
22.2.2020 09:41
Koukám jak je na Vysočině je krásně. Děkuji za pěkně zdokumentovanou procházku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA