Foto: autorka
Do stovky: Naučnou stezkou SCHROTH – PRIESSNITZ
20. 2. 2020V Evropě řádila vichřice Dennis, která svým okrajem zřejmě zasáhla i můj kout světa. Tuto únorovou noc, z neděle na pondělí, mně vichr nedal spát. Proháněl se kolem domu, třískal vším, co mu přišlo pod vousy. A já jsem ráno vstávala mrzutá a unavená.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
26.2.2020 07:36
Elenko, ráda jsem zhlédla místa, kde bych byla předloni týden s našimi turisty... Tvůj zážitek a nádherné záběry mi říkají, že jsem o hodně přišla. Z Pradědu jsem to nikdy nezahlédla v takové kráse a navíc sloužící lidem. Milé!
Zuzana Pivcová
21.2.2020 13:12
Příroda mi spraví náladu vždy. I třeba jen v TV, na kterou jsem se vždy chvíli dívala v hotelovém pokoji v lázních (místo abych se v ní procházela:-D).
Anna Potůčková
21.2.2020 08:15
Nebyla jsem tam, ale musí tam být krásně - díky za virtuální procházku tímto kouskem kraje.
Alena Vávrová
20.2.2020 22:52
Jeseníkem jsem jenom projížděla, ale Jeseníky jako takové jsem si zamilovala během svých tří pobytů. Proto se mi procházka s vámi také moc líbila a dík za sdílení tvých fotek.
Jindra Hubačová
20.2.2020 21:54
Jeseníky jsou věru kouzelné, snad se tam letos podíváme a uvidím tu krásu na vlastní oči. Moc hezká procházka a fotečky, jako vždy, luxusní. Moc se mi líbí nádraží a milá chaloupka, asi se tam musí pěkně žít. Děkuji, Elenko.
Zdenka Žichovská
20.2.2020 19:31
Elen, to je moje oblíbená trasa. Jen začíná v lázních, krásnou lesní cestou, (nedaleko které je i několik pramenů), jdu na Pomezí a odtud, cestou kterou jsi šla Ty, zpět do lázní a Muzikantskou stezkou do Jeseníku. Kolik je to km jsem neměřila, ale odpolední vycházka v pohodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA