Foto: autorka
S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky
17. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
19.2.2020 21:50
Prvotina se povedla jak popisem procházky, tak i fotografiemi. Budu se těšit na další zdokumentované vycházky.
Soňa Prachfeldová
19.2.2020 07:34
Moc krásné, jako venkovanka velmi ráda čtu o Praze, obdivuji nádheru , kterou nabízí. Vítám Vás ať je Vám s I60 dobře.
Eliška Murasová
17.2.2020 19:28
Martino, ať se Vám tu líbí, taky jsem se tu dostala díky svému velikému koníčku, fotografování.
Marie Seitlová
17.2.2020 18:20
Vítám vás Martino, krásně jsem se s vámi prošla Prahou, kterou díky ičku poznávám. Máte krásné fotky.
Alena Vávrová
17.2.2020 17:01
Bylo mi potěšením sdílet vaši procházku Prahou, navíc zachycenou tak pěkně fotograficky. Ať se vám na íčku líbí!
Zuzana Pivcová
17.2.2020 13:22
Martino, putujte, foťte, informujte, jsem ráda, že jste se začlenila do práce portálu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA