Pomůže růžový šum statisícům seniorů?
17. 2. 2020Spíte dobře? A chcete věnovat trochu svého času lékařům a vědcům, kteří potřebují ověřit, zda takzvaný růžový šum zlepšuje paměť, zatímco spíte?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.2.2020 07:39
NÚDZ název mi připomíná OÚNZ. Mě je příjemný šum deště při spánku. Ať se mi vkrádá do mých snů nějaký princ, než vědecký účel. :-)
Věra Ježková
18.2.2020 06:40
Růžový šum také neznám. S tím v uších budu muset na ORL – jen co skončí chřipky. Pro výzkum nesplňuji základní podmínku – dobrý spánek.
Elena Valeriánová
17.2.2020 22:28
Růžový šum neznám, znám jen šum v uších. A ten příjemný není. Nechci šumět, chci slyšet a žít.
Oldřich Čepelka
17.2.2020 18:29
Budou rádi za všechny zájemce. To, jak dobře spíte, nechte na nich. Ono totiž nejde jen o to, zda se brzy probudíte nebo těžko usnete. Spánek má řadu dalších "parametrů" a účelem je pomoci v budoucnu těm, kteří mají potíže s pamětí. Víte že na všechny nemoci se dnes zkouší mnoho různých léků a léčebných postupů. K tomu jsou potřeba dobrovolníci.
Zuzana Pivcová
17.2.2020 13:26
Ráda bych se vyspala s růžovým šumem, :-D, ale jsem mizerný spáč, tak se pro projekt absolutně nehodím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA