Náš mazlíček aneb Jak jsme si žili "na psí knížku"
FOTO: autor

Náš mazlíček aneb Jak jsme si žili "na psí knížku"

20. 2. 2020
Soutěž - Mazlíčci
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Vaše vyprávění o "vítacím boxerovi" mi silně připomnělo našeho prvního psa - boxera Danila. Nebyl sice výstavní, neměl rodokmen, i když jsme znali jeho "papírového" otce. To nám nevadilo a s urputností mládí ho cvičili. Někdy více, někdy méně zdařile. Ale byl bezvadný, jednu příhodu s ním jsme zde popsala v článku " Danila". Bohužel také jsme ho nakonec z rodinných důvodů nemohli mít a také jsme ho darovali známým, kterým jejich boxer zemřel. Měl se u nich moc dobře, neměli děti, tak jim je nahrazoval. Celý život fandím všem boxerům, mají nesmírně milou povahu a milují děti.
Hana Rypáčková
Povídání o peskách a kočičkách miluji. Já mám ztrátu Vendíka tak čerstvou, že ač na něj vzpomínám s láskou, nemohu o něm psát. Kdo byl v Rožnově a na Kuksu a někdy i na pivku v Praze ví, jaký to byl dobrý parťák. Už s prvním pudlíkem Filípkem odpočívají na zahradě s výhledem na Šumavu, kde tak rádi s námi pobíhali..
Libor Farský
Já se asi picnu … Teď jsem si sám omylem přidělil 5 *
Soňa Prachfeldová
Liborku moc milý příběh , boxeři jsou půl člověka, jak já říkám, mám za svůj život již 7 boxera, nyní 10 letou Fanynku a opatruji ji, jak oko v hlavě. Od mládí až po stáří.
František Matoušek
Libore, moc hezké povídání. Já jsem nikdy žádného nejlepšího přítele člověka neměl, ale slyšel jsem od svých přátel(chovatelů)nejednu veselou příhodu podobné té o Dingovi a rohlících. Dost jsem se pobavil.
Jitka Hašková
Libore, moc hezké vzpomínky.
Věra Ježková
Borku, také tvá vzpomínání znám. Ráda jsem si toto připomněla. Píšeš moc hezky.
Zuzana Pivcová
Něco z Tvého vzpomínání už znám, ale i tak jsem ho ráda přijala. Také připomenu, že jsi ještě nedávno měl poměrně starého Bena. No, vidíš, ještě by sis psa obstarat mohl. Veterinář mi nedávno řekl, že k němu chodila paní, která pak protestovala, že už pejska ve svém věku nechce, a pak ho nakonec ještě přežila. Tak do toho!
Zdenka Soukupová
Libore, moc hezké vzpomínání.My jsme kdysi také měli psa, krásného tříbarevného bígla (beagle), ale bez "papírů". Byl to menší pes, ale sílu měl minimálně za tři. Když už byl dospělý, dvakrát jsem se z procházky s ním vrátila s odřenými koleny. Musel být vždy na vodítku, jinak byl schopný se vrátit až za několik dnů. No a když jsem s ním šla s tím vodítkem v blízkosti lesa a on ucítil nějakou zvěř, rozeběhl se s takovou silou, že mě vzal s sebou a já padla jak dlouhá, tak široká. Tak s ním musel chodit manžel, ten ho udržel. TAky na psa ráda vzpomínám.
Marie Seitlová
Libore, krásný příběh a vzpomínka na tvého psa Dinga.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%