Foto: autorka
Už jen moje Pepinka
12. 2. 2020Nikdy jsem nechtěla kočku a už vůbec ne doma. Samozřejmě odříkanýho chleba největší krajíc, a tak mám kočku a ještě doma. A nemyslete, není to nějaká vyšlechtěná kočka, ale obyčejná vesnická kočka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
16.2.2020 19:37
Paní Aleno, přeji s vaší kočičkou už jen veselejší chvíle, já mám jakousi psychickou alergii na kočky, nemůžu o nich ani mluvit, ale když jsem četla váš příběh, vůbec nic mě to nedělalo, Pepinka bude asi výjimečná.
Lucie Kubelková
14.2.2020 15:42
ano ano, naši čtyřnozí přátelé mají více citu a empatie, než si někteří umí představit... od malinka vyrůstám mezi zvířátky. Doma byli nejen kočky a psi, ale třeba i malé veverky, dokonce maličké opuštěné kuny a ježečci, co jsme je dokrmovali přes zimu. Teď máme doma několik kočičích nalezenců a jejich láska je … bezbřehá a plná vděku. Když se na sebe zlobíme, když jsme ve stresu, není lepší terapeut, než vrnící kočičák :-) Vaši Pepince posílám podrbání a ať se o Vás hezky stará :-)
alena hofírková
13.2.2020 17:58
Děkuji Vám všem za milá a povzbudivá slova.A Pepinku jsem od Danušky Puchalské pozdravovala.Prý děkuje.
Soňa Prachfeldová
13.2.2020 07:58
Alenko ještě hezký život s Pepinkou. Jsem celý život obklopená psy i kočkami a tolik lásky dokáží dat člověku.
Eva Mužíková
12.2.2020 19:21
Alenko, krásné vyznání. Užívejte si s Pepinkou ještě mnoho a mnoho let. To srdíčko je nápadité.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.2.2020 15:44
Krásná kočička. Můj kocoure Piškot také dlouho hledal mého manžela, který se mu z nemocnice nevrátil.
Jiří Hudeček
12.2.2020 14:36
Ano je to tak . Alenko jsme rádi, že jsme Vojtu mohli poznat. Hezký i když smutný článek.
Zuzana Pivcová
12.2.2020 14:32
Na zvířecí pocity a city nedám dopustit. Dokážou se s námi smát i plakat. Díky.
Naděžda Špásová
12.2.2020 14:18
Hezké, i když v tom je hodně smutku. Zvířátka dokážou vycítit, že se něco děje a jejich náklonnost je neutuchající. Přeji vám oběma krásný společný život. (•‿•)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA