Ilustrační foto :pixabay. com
Dvě tváře lásky
12. 2. 2020Dnešní příběh bude zase tak trochu z emigrace, který jsem vyslechla částečně od jeho aktérů a další část jsem sledovala jen tak zpovzdálí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
14.2.2020 17:54
To je moc smutný příběh. Škoda, že děti se narodí i špatným matkám. Neštěstí je, když je dítě předáváno sem a tam, určitě je to poznamená na celý život.
Soňa Prachfeldová
14.2.2020 13:51
Snad se vše v dobré obrátilo a Petr už vyrůstá v klidu. Je tam plno otazníků, neměl to kluk lehké, hlavně aby ty šrámy dokázal překlenout .
Hana Nováková
13.2.2020 13:09
Jano, i já bych ráda věděla konec zvonec, ale nechce se mi do toho nějak vrtat a nebo pátrat, dnes už je to dost složité. Jen doufám, že se nebe ustrnulo, ale kdo ví? děkuji za reakci, ale i smutné je součástí života.
Jana Hošková
13.2.2020 12:47
Velice smutný osud dítěte...nerada takové články čtu. U Vašeho jsem pořád čekala, že všechno dobře dopadne, ale podle mne asi nedopadlo...jít z jedné rodiny do druhé musí být strašné !
Hana Nováková
13.2.2020 09:17
Ivaně K. těžko říci, jak vše funguje, někdy je možná lépe ani nevědět I váš názor je dost možný, problematiku OSPODu neznám, tak ani nehodnotím. Jen laicky říkám, že se někde stala možná chyba. I já doufám že Péťovi se daří dobře. Ono vzít si dítě za vlastní, jak se říká, to chce hodně dobré myšlení, v hlavě to mít srovnané, mít odvahu jít takřka do neznáma, protože geny nikdo neobloudí i když se snažíte hodně moc. Ale i naopak, také do duše dospěkých nikdo nevidí. Nic méně všem těm, kteří dali domov odstrčeným,nechtěným dětem a vychovali je jak nejlépe uměli bude naustále patřit můj dík.
Dana Puchalská
12.2.2020 16:54
Osud malého Pét'i je v příběhu velice smutný. Ale některé instituce bývají liknavé, a nejdou po ničem, co není moc vidět. Tak snad se mu v nové rodině už daří lépe.
Hana Nováková
12.2.2020 16:23
Ivano K. co vím, nikdo mi neříkal, že by někdo kontroloval jejich péči o díte. Buď to nepovažovali za nutné, protože kontrola proběhla v pořádku, nebo třeba něco řešili, co neventilovali ven, ale dál se nic nedělo. Tak to bylo v jejich podání...
Zuzana Pivcová
12.2.2020 14:36
Je to opravdu nezvykle komplikovaný osud, v němž se odrážejí různé lidské povahy. Snad alespoň ten Péťa dopadl docela dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA