Ilustrační fotografie: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - díl LVI.
13. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
8.6.2021 20:29
No tak to bych musela mít 40 kg i s postelí abych tohle mohla jíst.Sladké ráda,ale musím se hodně držet.Ale recepty čtu ráda a pak slintám.Někdy také upeču,nedávno tu mrkvovou bábovku,byla fakt báječná.
Soňa Prachfeldová
14.2.2020 15:13
Také se ráda probírám kuchařka mi, mám i starší a mám je radši než ty novodobé. Upekla jsem dnes bochanky měla jsem ještě rozinky v rumu, dala jsem rozsekané vlašáky a trochu prášku pernikoveho a má to zase jiný šmrnc, pochválili mi to.
Hana Nováková
14.2.2020 13:46
No hurá Dano, je to tu zas, nějaká inspirace pro mlsání. Díky zkusím...
Dana Puchalská
14.2.2020 10:51
Děkuji Věrko. Ruskou kuchyni mám taky. Ovšem překladu. A některé recepty tam jsou vyloženě zajímavé.
Věra Ježková
14.2.2020 10:08
Danko, jsem ráda, že ses zase pustila do svých kuchařských knih. Mám doma několik ruských, samozřejmě v originále, ale do řemesla ti fušovat nebudu. :-)
Dana Puchalská
13.2.2020 16:46
Dobrá Jarmilo , příště najdu nějakou kuchařskou starožitnost kde není cukr, ano?
Jarmila Komberec Jakubcová
13.2.2020 16:12
Dano děláš mi chutě ale já jsem od 1.2. vyřadila veškeré sladkosti z jídelníčku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA