Život se psem i kočkou aneb Tak se na mne nezlob!
Foto: Anna Berková

Život se psem i kočkou aneb Tak se na mne nezlob!

6. 2. 2020

"V novém domečku budete mít každý svůj pokojíček a zvířátko," slíbili jsme dětem jako satisfakci za určitá omezení při stavbě domu. Trochu nám pak dalo práci, než jsme jim vymluvili žirafu a slona, až po návštěvě zoo se děti smířily s pejskem a kočičkou.

Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Moc hezké a zajímavé. Chytlo mě to a dočetla jsem to do konce, což se mi u delších textů nestává. Děkuji.
Marie Seitlová
Moc pěkné povídání. Zdravím Ferdu, je moc pěkný.
Libuše Křapová
:-) Čáp ulítl a pak si dával pozor, kdy jdou děti se psem ven. P.S. Ferda tě zdraví také, Danko. Posílá ti haf :-)
Dana Puchalská
A co ten čáp? :-) :-) :-)
Eva Mužíková
Libuško, takové články bych mohla číst stále. Úplně jsi mne svým vyprávěním vtáhla do děje... Ta žába nemá chybu..
Dana Puchalská
Libuško, je to námět na krásnou povídkovou knížku. Protože námětů bys měla nepočítaně,... Haf a mňau.. :-) :-)
Libuše Křapová
Díky za vaše komentáře :-) A to se mi samozřejmě do článku nevešlo všechno. Například, jak nám kočka Pavlínka doslova vynadala, že jsme ji pozdě nakrmili, když se musela starat o koťata :-) A další a další :-)
Dana Puchalská
Oprava... Aran..
Dana Puchalská
Libuško,je to krásné a úsměvné vyprávění. A smála jsem se při představě jak Arab hopsá do výšky a sleduje žábu. :-) :-) :-) Moc Ti děkuji, pobavila jsem se. P. S. Pozdravuj Ferdu.
Irena Mertová
To je moc hezké vyprávnění .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%