Foto: Anna Berková
Život se psem i kočkou aneb Tak se na mne nezlob!
6. 2. 2020"V novém domečku budete mít každý svůj pokojíček a zvířátko," slíbili jsme dětem jako satisfakci za určitá omezení při stavbě domu. Trochu nám pak dalo práci, než jsme jim vymluvili žirafu a slona, až po návštěvě zoo se děti smířily s pejskem a kočičkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
6.2.2020 19:48
Moc hezké a zajímavé. Chytlo mě to a dočetla jsem to do konce, což se mi u delších textů nestává. Děkuji.
Libuše Křapová
6.2.2020 18:06
:-) Čáp ulítl a pak si dával pozor, kdy jdou děti se psem ven. P.S. Ferda tě zdraví také, Danko. Posílá ti haf :-)
Eva Mužíková
6.2.2020 17:43
Libuško, takové články bych mohla číst stále. Úplně jsi mne svým vyprávěním vtáhla do děje... Ta žába nemá chybu..
Dana Puchalská
6.2.2020 17:36
Libuško, je to námět na krásnou povídkovou knížku. Protože námětů bys měla nepočítaně,... Haf a mňau.. :-) :-)
Libuše Křapová
6.2.2020 16:30
Díky za vaše komentáře :-) A to se mi samozřejmě do článku nevešlo všechno. Například, jak nám kočka Pavlínka doslova vynadala, že jsme ji pozdě nakrmili, když se musela starat o koťata :-) A další a další :-)
Dana Puchalská
6.2.2020 16:12
Libuško,je to krásné a úsměvné vyprávění. A smála jsem se při představě jak Arab hopsá do výšky a sleduje žábu. :-) :-) :-) Moc Ti děkuji, pobavila jsem se. P. S. Pozdravuj Ferdu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA