FOTO: p. Orlická
Maminka a jejích 9 křížků
4. 2. 2020Když se řekne slovo maminka, mamka, mamča. matka, matička, mamulka, každý si vzpomene na tu svou drahou maminku. Ať ještě žijící, či se na nás dívá z nebíčka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
22.4.2020 19:07
Děkuji Alenko za hezký článek. Já mám maminku, které je 87 let a zatím je úplně soběstačná. Hodně za ní jezdím, i v této době. Mám ji moc ráda a přála bych si, aby
tady byla ještě dlouho. Mám jen jednu mámu, nikdy už jinou mít nebudu.
A tak si s ní alespoň hodně povídám. Letos přes léto jí chci uklidit dům, ve kterém bydlí. Zprvu nechtěla, ale pak na můj návrh přistoupila.
Měj se moc hezky.
Se srdečným pozdravem,
Dana
Měj se moc hezky.
Lenka Kočandrlová
12.2.2020 10:00
Sláva,sláva! tak to má být.Chyby je nutné opravit.Přitom nad věcí být a nenechat se rozladit. Není nad poučení,že některý výraz správný není!
Alena Várošová
6.2.2020 18:05
Pane Raška děkuji Vám za opravu chyby 95 křížků jež jsem ze svého hlediska nevnímala a určitě jsem nebyla sama.Proč z toho dělat vědu,snad se až tak nic nestalo.? Také děkuji i Zuzce a dalšm děvčatům,které mi napsaly komentář.Nechce se mi paní Končandrlová vysvětlovat,co je to profil,nebo-li uživatelské jméno.Co k tomu patří,ale nejste tady v tom sama.Hezký večer všem.
Lenka Kočandrlová
6.2.2020 11:43
Nevím,co tím myslíte,jaký vyplněný profil? Stále nechápu,proč nejde opravit takovou zřejmou chybu! Kdyby někdo napsal v nadpisu " Ribi na vánočním stolu " ,tak se to taky nechá být??
Alena Várošová
5.2.2020 19:28
Paní Kočandrlová,určitě to nebyla až taková kritika. Když jste taková opravdická osoba,tak můžete vystupovat pod vyplněným profilem,tak jak řada jiných lidí tady na íčku,když tak ráda diskutujete.I když nakonec mi do toho nic není.
Dana Puchalská
5.2.2020 18:47
Nedá mi to, musím reagovat. Připadá mi ono handrkování o počtu křížků velice (abych byla slušná) hloupé. Manžela babička měla víc než 90 let, když zemřela. A jak o ní vypráví,ona byla na svoje křížky hrdá.
Zuzana Pivcová
5.2.2020 18:37
Pokud bychom opravili zmíněnou chybu, těžko by pak někdo chápal obsah a smysl části následné debaty, kterou jste odstartovala. To je vše.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA