Bobík z útulku
Ilustrační foto :pixabay. com

Bobík z útulku

6. 2. 2020
Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Měla jsem také pejska jménem Bobík. Byl to krásný béžově-hnědý pejsek vypadal jako malá liška. Odešel po 16 letech do psího nebíčka. Článek se mi moc líbil.
Naděžda Špásová
Hezky napsané, tak ať se Bobíčkovi dobře daří. (✷‿✷)
Dana Puchalská
Moc krásný příběh.
Anna Potůčková
Všem pejskům i ostatním domácím zvířátkům přeji takovou rodinu, jako je Ali ta tvoje. To by bylo spokojených a štastných zvířátek! Díky za krásný článek!
Jitka Chodorová
Kéž by se každý pejsek, ale i jiné zvířátko dostalo k hodným páníčkům. Děkuji Bobíkovi za jeho příběh.
Zuzana Pivcová
Krásné, dojemné, přesně pro mě. Takhle prosícího kocourka Čertíka si vzala díky tomu před lety sestra na umísťovací výstavě.
Libuše Křapová
Aleno, kéž by se všichni pejskové měli dobře, našli své hodné páníčky, jako ten tvůj :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%