FOTO Proton Therapy Center
Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou
11. 2. 2020Přemýšlím o nějakých výstižných slovech do úvodu článku, jehož téma je sice vážné, ovšem nikoliv zoufalé. Naopak. Rád bych se podělil o svůj dnešní optimismus.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
9.3.2020 10:09
výborný článek Libore, děkuji za něj. I kdyžjsem rakovinu neměl, měl jsem podobné zkušenosti, pokud jde o vnitřní uzdravovací sílu. Popsal jsem to ve své knize Maléry a já, možná ji máte v městskíé knihovně. Mohl bych ji taky za symbolickou cenu 100 Kč + pošt. poslat, kdybys chtěl. Adresa: malery@tima-liberec.cz
Helena Dohnalová
23.2.2020 18:08
Vážený pane, děkuji za tento článek. Je napsaný skvěle, ale hlavně na nás všechny působí jako velká číše optimismu. Přeji Vám vše nejlepší a hlavně hodně zdraví a budu si ho číst až budu klesat na mysli. Díky.
Marcela Pivcová
14.2.2020 10:54
Liborku, přeji Ti, aby Tvé zdraví a Tvůj optimismus vydržely ještě opravdu mnoho let. Vzpomínám, že mi kdysi jako dítěti napsala babička do památníku to známé rčení: Veselá mysl - půl zdraví... Tehdy jsem nějak nechápala, proč? Od té doby už dlouho vím, že i ta mysl ke zdraví hodně pomáhá. A o prázdninách na "jihu" určitě na shledanou!
Helena Votíková
14.2.2020 08:51
Libore, dík za článek. Máš pravdu, že přístup veškerého personálu je úžasný. Sama jsem vyzkoušela, konzultovala jsem tam svůj problém s lékařkou ORL.
Jindra Hubačová
13.2.2020 18:54
Myslim , že se nejedná o neznámý druh léčby , nelze ji však využívat na všechny typy těchto onemocnění, pouze u některých má význam ji použít.
Marie Měchurová
12.2.2020 13:37
Libore, máme hodně společného, nejvíc nás ale asi spojuje optimismus a víra v lepší časy. Vždy jsem byla tzv. "slzavé údolí" a pláčem jsem řešila hodně svých problému a někdy jsem ho i zneužívala. Za celou dobu, kdy jsem se dověděla, že mám rakovinu vaječníků a metastáze v lymfatickém systému mi neukápla ani slza. Celé moje okolí se ztrácelo před očima - manžel, děti, kamarádi a já jsem hýřila optimismem. Věřila jsem, že to dopadne dobře a věřím tomu stále. Přeji všem nemocným a vyléčeným jen tu nejlepší prognózu. Vždyť na světě je tak krásně !!
Marie Seitlová
11.2.2020 20:09
Libore, přeji ti již jen dny prožité ve zdraví. Tvůj článek je moc pěkný a povzbudivý pro lidi se stejnými problémy. Můj bratranec se také vyléčil protonovou léčbou v Praze. Článek mi připomíná jeho popisování léčby. A léčbu mu nabídli ve fakultnínNemocnici v Olomouci. Žádné známosti neměl, zatelefonoval tam, objednal se a během krátké doby se k nim dostal.
Jan Zelenka
11.2.2020 19:21
Libore, napsal jsi to docela hezky a optimisticky. Ty ses ale nechytil stébla, ale přímo pořádného kmene. Měl jsi tu vůli něco se sebou dělat. To je to hlavní. Moje žena měla tu smůlu, že jí vadilo úplně vše. Po chemoterapii zkolabovala a do protonového centra jít nemohla, přestože tam má dcera dobrý kontakt. Charakter její rakoviny to vylučoval. Já mám tu "kliku", že v našem rodě se umírá zásadně na srdce. A hlavně v noci, takže si s tím vrásky nedělám. Libore, buď fit ještě dlouhá léta. To ti ze srdce přeji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA