FOTO Proton Therapy Center
Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou
11. 2. 2020Přemýšlím o nějakých výstižných slovech do úvodu článku, jehož téma je sice vážné, ovšem nikoliv zoufalé. Naopak. Rád bych se podělil o svůj dnešní optimismus.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
11.2.2020 18:16
Vážení přátelé, moc vám děkuji za slova podpory. Nicméně psal jsem to hlavně proto, abych upozornil na protonovou léčbu, pokud by se s ní někdo chtěl blíže seznámit. Snad se mi to podařilo, již dnes je počet zobrazení článku vysokánský! Ještě musím dodat, že náklady na tuto léčbu jsou sice vysoké, ale zdravotní pojišťovny je hradí beze zbytku. Podrobnosti o tom poskytne Proton centrum.
Naděžda Špásová
11.2.2020 16:48
Liborku, hezky jsi to napsal. Já to mám za sebou už přes deset let a doufám, že to potřebovat nebudu. Držím ti palce a přeji zdraví, zdraví, zdraví. (✷‿✷)
Anna Potůčková
11.2.2020 16:37
Libore máš můj velký obdiv, článek určitě dá naději mnoha dalším takto nemocným lidem. O této léčbě také vím, ale dostat se na ni asi nebude tak jednoduché …..
Jitka Caklová
11.2.2020 11:44
A ještě dodám, že mě velice nepříjemně překvapili dva psychiatři, kteří ve veřejnoprávní televizi zpochybnili psychosomatiku a její účinky.
Libuše Křapová
11.2.2020 11:36
Také o protonové léčbě vím. Lékaři v nemocnicích o ní ví také, ale z neznámých důvodů o ní mlčí. Mají v hlavě předem nastaveno, co se dá a co se nedá léčit a podle toho se chovají. Liborku, jsi silný chlap
Jitka Caklová
11.2.2020 11:33
Největší silou, kterou byl člověk obdařen, je síla myšlenky a záleží na tom, kterým směrem, ten který jedinec, svoji myšlenku rozvíjí. Nikdy jsem nebyla vášnivá čtenářka, ani nevyhledávala knihy, které by mě uvedly do pohody, či mi krátily dlouhou chvíli. Vím, že knihy, které mi mají něco dát, si mě najdou samy. Vše se děje tak, jak se dít má a nic není náhoda. Není ani náhoda, proč jsem si právě včera večer v jedné z knih, která si mě našla, přečetla toto, doslovný opis: “ Představte si město. Ne velké, ale dokonalé. Doprava funguje výborně. Je tu spousta zeleně a krásných zajímavostí. Žít a pracovat v tomto městě je nádherná zkušenost. Když si představujete město tak, jak jsme vám ho popsali, možná si pomyslíte: Tady bych mohl/a šťastně žít už navždy. Zapomněli jsme se však zmínit o jedné maličkosti: Na Dlouhé třídě je hluboký výmol. /// Jestliže bylo vaším úkolem zaměřovat se na pozitivní stránky tohoto města, očekáváme, že kdybyste v tomto městě žili, žili byste tam šťastně už navždy. Avšak většinu lidí neuvedl do života někdo, kdo by vyzdvihoval pozitivní stránky života. Naopak, častěji je uváděl do života někdo, kdo říkal: „Dávej pozor na výmol na Dlouhé třídě!“. Většina lidí je výmolem zdrcena, neboť se orientují na negativní aspekty toho, co je obklopuje. /// Řekněme, že nějaké ženě byla sdělena diagnóza smrtelného onemocnění. Doktor nad ní vynesl rozsudek smrti. A přesto je většina jejího těla – více než 99 procent – právě takovým kouzelným městem, funguje dobře. Všechny dopravní tepny fungují výborně. Jenže kvůli tomu, že doktor zaměřil pozornost na „výmol“, věnuje mu nyní tato žena veškerou svoji pozornost tak dlouho, dokud oproti všemu krásnému, bezvýznamný výmol nakonec nepohltí celé její město.“ /// Jsou lékaři, kteří nepošlou člověka ani na magnetickou rezonanci, protože je drahá, natož na protonovou léčbu. Milý Libore přeji Ti dál hodně, hodně štěstí a přeji ho i všem, pro které je tato léčba prozatím nedostupná ♥♥♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA