FOTO Proton Therapy Center
Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou
11. 2. 2020Přemýšlím o nějakých výstižných slovech do úvodu článku, jehož téma je sice vážné, ovšem nikoliv zoufalé. Naopak. Rád bych se podělil o svůj dnešní optimismus.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
11.2.2020 11:30
Snad ještě informace, že já jsem o protonové léčbě četla prvně ve vagonu metra, kde to bylo vylepeno jako nabídka mezi různými inzeráty.
Soňa Prachfeldová
11.2.2020 11:13
Liborku, děkuji za tento skvělý článek, dává naději mnoha lidem, kteří ať zdraví, či nemocní si jej přečtou. Jsi člověk, který prožil hodně těžkého od svého ovdovění, jsi člověk s jemným osobitým humorem, jsi člověk s přehledem i nadhledem, jsi prostě náš !
Eliška Murasová
11.2.2020 10:54
Libore, skvělý a pro mnohé potěšující článek. Ať se Ti daří a neopouští Tě humor, hodně zdraví!
Zuzana Pivcová
11.2.2020 09:38
Libor je obdivuhodný a také má dva výborné syny, což v takovéto situaci rozhodně hraje významnou roli. Prozradím, že mladší Tomáš nás z Liborova popudu odvezl koncem léta z chalupy v Týně do Prahy, kde pracuje, i když ráno spěchal a musel si poněkud zajet. Zkrátka všichni dobří chlapi. :-D
Karel Boháček
11.2.2020 09:34
Dobrý článek. Nechápu však, že zcela ignorovali vyšetření na rakovinu prostaty. Mně ho dělají pokaždé.
Jitka Hašková
11.2.2020 09:31
To je bezvadný článek. Naděje a chuť žít je nejdůležitější. O protonovém centru vím, ale podle toho, co proběhlo v tisku, je problém se tam dostat, protože je to drahé. Můj bývalý manžel se tam dostal při léčení rakoviny jenom na kontrolní vyšetření, jinak ho léčili klasicky, operací a chemoterapií. Dostal se z toho, podle mě hlavně velkou tou hou po životě a také mu jeden starý lékař dal naději, že se z toho dostane, když bude bojovat.
Elena Valeriánová
11.2.2020 09:25
Liborku, článek plný naděje. A já při jeho čtení myslím na naši kamarádku. Jestli pak ji někdo z lékařů řekl o této možnosti. Hodně zdraví ať se ti už jen daří.
Dana Puchalská
11.2.2020 08:38
Moc zajímavý článek. Držím všechny palce a přeji Ti už jen vše dobré a zdraví. A ať Tě humor neopouští. :-) :-)
Věra Ježková
11.2.2020 08:25
Borku, to je úžasný článek. Přeji ti hodně zdraví a let spokojeného života. ♥♥♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA