Ilustrační foto: pinterest.com
Bohémské tašky jsou opět v módě
4. 2. 2020Dámy vyššího věku si je dobře pamatují. Bývaly módní v dobách jejich mládí. Nosily se k širokým rozevlátým sukním, k batikovaným kouskům oblečení. Někdo tomu stylu říká hippies, někdo gipsy, někdo ho nazývá bohémský.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
7.2.2020 10:37
Podobnou tašku jsem si kdysi také uháčkovala, snad ještě někde na chalupě přežívá. Možná, že si tam v létě ještě nějakou tašku vytvořím, jen bych asi použila o něco méně barev, než je tady na fotkách.
Dana Puchalská
5.2.2020 11:09
Každá doba má svoje módní výstřelky,které se opakují. Tašky mi připomněly hudebníky, kteří jednu dobu stávali u stanice metra Hradčanská . Byli to tuším Indiáni z Peru. Hráli, prodávali CD a píšťalky.
Věra Halátová
5.2.2020 09:05
Paměť mám výbornou, ale takové tašky si nepamatuji ani z dětství, ani z mládí ani z dospělosti. S takovou taškou bych se určitě nikde neztratila
Věra Ježková
4.2.2020 14:52
V mládí jsem si jednu upletla, ovšem proti těmto byla decentní. Na divoké barvy nejsem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA